Altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda üst yapı çalışmalarına başladık. Vatandaşlarımıza gösterdikleri sabır ve anlayıştan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Çerkezköy Bakış - Belediye Başkanı Akay, yardımcısı Kemal Gümüş ile birlikte Kızılpınar Mahallesi İstiklal Caddesinde  devam eden  yol çalışmalarını inceledi. İstiklal Caddesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlandığını belirten Akay, “Çalışmaların bundan sonraki kısmında ise Büyükşehir Belediyesi tarafından yol betonlanacak ve üstünü de sıcak asfalt ile kaplanacak. Ardından da caddemizde ışıklandırma çalışmalarını da gerçekleştirip, buradaki çalışmalarımızı tamamlayacağız” dedi.
 

DERE ISLAH ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Kızılpınar Mahallesi’nde yol, kaldırım ve istinat duvarı yapılması planlanan sokaklardaki incelemelerinin ardından Belediye Başkanı Vahap Akay, ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım Beyazıt Mahallemizdeki Kavak Dere’de devam eden ıslah çalışmalarını ve Raif Dinçkök Ortaokulu önünde yapılan yol genişletme çalışmalarını da inceledi. Okulun önündeki yolu genişlettiklerini beliren Akay, şimdi de kaldırım yapım çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.
İlçe genelindeki sokaklarda asfaltlama çalışmaların devam ettiğini belirten Akay, “Fevzipaşa Mahallemizde Naim Süleymanoğlu Sokak, Şehit Muharrem Yanal Sokak, Şimşir Sokak, Ozan Sokak, Harun Reşit Sokak, Binkılıç Sokak, Kolar Sokak, Özgür Sokak ve Sibel Sokak’ta asfaltlama çalışmalarımız tamamlandı. Gazi Osman Paşa Mahallemizde Başarır Sokak, Ercan Sokak, Sayar Sokak, Şarlı Sokak, Ravalı Sokak, Kırım Sokak, Şehit İlker Akkaya Sokak, Uğur Sokak, Kanburoğlu Sokak ve Esen Sokaklarımız da asfaltlandı. Ekiplerimiz Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizde Aktaş Sokak ve Yüzbaşı Sokak’ta asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. İlçemiz genelinde toplam 171 sokağımızı sıcak asfalt ile kaplayacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim