Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gazi İlkokulu öğrencilerini ağırladı. Başkan Mandalı koltuğunu 4.Sınıf öğrencisi Ece Hacet’e devrederken, Belediye Başkan Yardımcılığı koltuğuna ise 4. Sınıf öğrencileri Ayşegül Sevim ve Arda Güvenç oturdu.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI


Belediye başkanlığı koltuğuna oturan Ece Hacet, Belediye'deki bütün birim amirlerini telefonla arayarak makamına çağırırken, birim amirlerini tek tek tanıyan minik başkan belediyenin çalışmaları hakkında da bilgi aldı.

YÖNETİCİ KONUMUNA GEÇECEKLER

Makam değişikliği yaptıkları öğrencilerin buradaki çalışma şartlarını bir nebzede olsa yakından tanıma fırsatı bulduğunu ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Şuan bizler burada yöneticiyiz ama gelecekte bu çocuklarımız yönetici konumuna geçecekler. Dünyada bir tek bizde çocuk bayramı var. Biz de bunu çocuk bayramını çocuklara armağan eden Atatürk'e borçluyuz. Atatürk Cumhuriyeti nasıl çocuklara emanet ettiyse biz de zamanı geldiğinde makamı bugünün çocuklarına emanet edeceğiz” dedi. Başkan Mandalı, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Editör: TE Bilisim