Çerkezköy Bakış - Geçtiğimiz pazar günü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda 12 Meslek Grubunda yapılan seçimde sarı liste adayı Süleyman Kozuva ile mavi liste adayı Rahmi Yılmaz ile yarışmıştı. Kozuva 10 meslek grubunu, Yılmaz ise 2 meslek gurubunu kazandı. 

KEŞKE 12-0 OLSAYDI

10-2’lik seçim zaferi sonrası ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Bakış Gazetesine özel açıklamalarda bulundu. Kozuva, çok yoğun bir süreçten geçtiklerini ve yorulduklarını kaydetti. Kozuva, yaptığı seçim değerlendirmesinde 10-2’lik sonucu aslında 12-0 olarak arzuladıklarını ve hedeflediklerini ifade ederek, “Keşke 12-0 kazansaydık, o zaman daha bir güzel olurdu” dedi.

EKİBİNE TEŞEKKÜR

Kozuva’nın liderliğindeki sarı liste, yaklaşık 1,5 aylık çalışma döneminin ardından galip gelerek bir ilke de imza attı. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde üst üste iki defa başkan olma unvanını ele geçiren Kozuva, bu süreçte aslan payı kimin sorusuna çok net bir cevap verdi. Kozuva, “Ben ve ekibim olan sarı liste, gece gündüz demeden 1,5 ay boyunca çok çalıştık. Seçimin son saatine kadar durmadan çalışan ekibimiz, galibiyetin aslan payını fazlasıyla hak ettiler. Ben bu vesile ile bir kez daha tüm ekibime teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

“GALİBİYET ŞARKILARI ÇOK GÜZELDİ”

Sandık sayımının bitmesinin ardından belli olan galibiyetin ardından çalınan şarkılarla ilgili de konuşan Kozuva, “Şarkılardan haberim yoktu. Ama daha öncede dediğim gibi şarkılar gayet yerinde ve güzel bir tercih olmuş. Yine olsa yine aynı şarkıları çalardık. Bunun üzerinden polemik oluşturmaya çalışanların farkındayım, o kişilere de prim vermeyiz. Hem seçim hem de seçim sonrası yaşadığımız sevinç hak edilmiş bir kazanım” ifadelerini kullandı.

“İLK İŞİMİZ KADIN MECLİSİMİZİ KURMAK OLACAK”

Yönetim Kurulu listesinin hazırlanmasının ardından yeni yönetim döneminde yapılacak çalışmaları ilk kez Bakış’a anlatan Kozuva, “Daha önce açıklama yapmıştık fakat şunu ayrıca ifade etmek isterim ki, 33 kişilik bir kadın meclisi kurmak için çalışmalara ivedilikle başlayacağız. Bunu yapacağız. Kadın meclisinin yanı sıra yine planladığımız fakat henüz daha yazılı bir şekilde projelendirmediğimiz gençlik meclisi de oluşturabiliriz” şeklinde konuştu.

“HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN”

Kozuva, son olarak kıl payı kaybettikleri iki grup hakkında da şu yorumda bulundu: İki grubu bıçak sırtı olarak kaybettik. Dediğim gibi keşke 12-0 olsaydı ama demek ki hakkımızda en hayırlısı böyleymiş. En başından beri hayırlısını istedik. 

Editör: TE Bilisim