Çerkezköy Bakış - T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda “Yetenek Her Yerde” temasıyla, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde; Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi,

Kırklareli Üniversitesi ile Trakya Üniversitesi paydaşlığında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Değirmenaltı Yerleşkesinde gerçekleştirilen Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı, öğrenci, mezun ve bölge vatandaşlarına istihdam fırsatı sundu.

ÖZEL VE KAMU SEKTÖRÜNDEN KURUMLAR YER ALIYOR

Birçok sektöre ait kariyer fırsatlarının, meslek bilgilerinin ve istihdam süreçlerinin paylaşıldığı ve özel sektörden yüzlerce firma ile kamu sektöründen çeşitli kurumların katıldığı Trakya Bölgesel Kariyer Fuarına, her bölümden öğrenci ve mezunlar ile bölgede bulunan vatandaşlar katılım sağladı.

KOZUVA: İŞ BULMA SÜRECİNE FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUM

Açılışa katılan ve fuarda yer alan stantları tek tek ziyaret eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, fuarın yeni iş fırsatları konusunda çok faydalı olacağını belirterek, “Bölgemizde ikincisi düzenlenen Trakya Bölgesel Kariyer Fuarının, öğrenci, mezun ve bölgedeki vatandaşlarımızın iş bulma sürecine oldukça faydalı olacağına inanıyorum. Vatandaşlarımız burada özel ve kamu sektöründen birçok kurumla daha etkili iletişim kurabilecekler. Direkt olarak konunun muhatabına yönlendirilecek ve yetkili kişilerle görüşme imkanı bulabilecekler. Aynı zamanda kafalarındaki soru işaretlerini de kolayca gidererek, doğru bilgiye ulaşabilecekler. Odamızın da sponsorlar arasında yer aldığı fuara öncülük eden T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi başta olmak üzere fuarın ev sahipliğini yapan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’ne, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ile Trakya Üniversitesi paydaşlarımıza ve katılan tüm kurumlara teşekkür ederim.” dedi.

Editör: TE Bilisim