Çerkezköy Bakış-Cumhur İttifakı AK Parti adayı Süleyman Kozuva, Kızılpınar Mahallesinde gençlerle ve kanaat önderleriyle bir araya geldi. Kozuva, Kızılpınar ve Veliköy için düşündüğü hafif raylı sistem projesini açıkladı.


Cumhur İttifakı’nın Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Kozuva’nın basın bürosundan yapılan yazılı açıklamada, Kozuva’nın seçim çalışmalarında ağırlığı Çerkezköy’ün en kalabalık mahallesi Kızılpınar’a verdiği ifade edildi. Açıklamada, sabah namazını Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan ve belediye meclis adaylarıyla birlikte Osmanlı Camii’nde kıldığı belirtilen Kozuva’nın, Veliköy’de bir vatandaşın cenazesine katıldıktan sonra AK Parti’nin mevcut belediye meclis üyeleriyle yemekte buluştuğu belirtildi.


GENÇLER KAPIDA KARŞILADI

Kozuva’nın basın bürosundan, seçim çalışmasıyla ilgili yapılan bilgilendirmede, Kızılpınar’da Kozuva’yı 300 gencin seçim ofisinin kapısında karşıladığı, her biriyle tek tek selamlaştığı  ve gençlerin Kozuva’ya büyük ilgi gösterdiğine vurgu yapıldı. Açıklamada, Kozuva’nın seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi verdiği, gençlerin Kızılpınar ile ilgili talep ve önerilerini dinleyip not aldığı ifade edildi.

YERE BAĞDAŞ KURDU

Açıklamada, Kozuva’nın akşam ise Kızılpınarlı kanaat önderleriyle bir araya geldiği, yaşlıların elini tek tek öpüp hatırını sorduğu, yere bağdaş kurup oturduğu ve kanaat önderlerinin değerlendirmelerini dinleyip not aldığı, ardından da konuşma için ayağa kalkan Kozuva’nın önünü ilikleyip Kızılpınar ile  ilgili projelerini anlattığı belirtildi.

VELİKÖY VE KIZILPINAR’A HAFİF RAYLI SİSTEM

Kozuva’nın birlik ve beraberlik içinde, hakça bölüşen bir Çerkezköy hedeflediklerini vurgulandığı açıklamada, önceliğin Kızılpınar’ın altyapı sorunlarının çözülmesi olduğu, Veliköy’den başlayacak, Kızılpınar’ı da kapsayan hafif raylı sistem projesiyle ulaşım sorununu kökünden halledeceklerini ifade ettiği belirtildi.
 

Editör: TE Bilisim