Çerkezköy Bakış - 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan seçimlere sayılı günler kalırken, Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, saha çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Kozuva, beraberindeki AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve beraberindeki partililerle birlikte İstasyon, Cumhuriyet ve Kızılpınar Mahallelerindeki duraklarda fabrikalardaki işlerine gitmek için servis bekleyen işçileri ziyaret ettiler. Burada Kozuva  
işçilere simit, poğaça ve meyve suyu ikram etti. İşçiler sabah kahvaltısı ikramı için Kozuva ve beraberindekilere teşekkür ettiler.
Seçim çalışmalarının yoğun geçtiğini belirten Kozuva, “Bugün çalışmalarımıza sabah saat 06.00’da başladık. Duraklardaki işçi kardeşlerimize ikramlarda bulunduk, hayırlı işler diledik. Karşılaştığımız vatandaşlardan aldığımız enerji bizi çok mutlu etti. Çok güzel geri dönüşler aldık. Bu da bütün yorgunluğumuzu alıp götürüyor. Biz gönül belediyeciliği için bu yola çıktık. Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı Çerkezköy Belediyesi’ni kazanacağız ve ilçemizi hak ettiği hizmete kavuşturacağız. Durmak yok, yola devam.” dedi.

KOOPERATİF ÜYELERİNE ZİYARET

Daha sonra Kozuva, beraberindeki AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve beraberindeki partililerle birlikte İrem-Zirve Öğrenci Servisleri Kooperatifini ziyaret etti. Kooperatif üyesi servisçilerin taleplerini dinlendi ve sorunları üzerinde istişarede bulunuldu.

Editör: TE Bilisim