Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarları Odası ile İnanır Group işbirliğinde meslek mensuplarına yönelik Profesyonel Makyaj Teknikleri eğitimi düzenlendi. Eğitimde makyaj sanatçısı Tuğçe Dilaverler, en son makyaj tekniklerini hem teorik hem de uygulamalı anlattı.

KATILIM YOĞUN OLDU

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda dün saat 13.00-17.00 saatleri arasında düzenlenen Profesyonel Makyaj Teknikleri eğitimine katılım yoğun oldu.  

“HAYIRLI BİR EĞİTİM OLMASINI DİLİYORUM”

Eğitim öncesinde Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ bir konuşma gerçekleştirdi. Bozdağ, katılımcılara teşekkür ederek “sizlere faydalı olacağını düşündüğümüz bu tür seminerlerin tekrar yapılmasını düşünüyoruz. Bu tür faaliyetler yaparak kuaför esnafının mesleği hakkında daha fazla bilgi sahibi olmasını amaçlıyoruz. Umarız ki bundan memnun kalırsınız. Bu programda bizimle işbirliği yaparak burada olan İnanır Group Ürün Müdürü sayın Tuğçe Dilaverler’e teşekkür ediyorum. Hayırlı bir eğitim olmasını diliyorum” dedi.

HEM TEORİK HEM UYGULAMALI EĞİTİM VERDİ

Ali Bozdağ’ın konuşmasını tamamlaması sonrasında makyaj sanatçısı Tuğçe Dilaverler, çalışmaları ve eğitimleri hakkında genel bir bilgilendirmede bulundu. Kendisine yöneltilen soruları da yanıtlayan Tuğçe Dilaverler meslek mensuplarına  porselen makyaj, 2017 genel makyajı, kalıcı makyaj ve makyaj teknikleri hakkında hem teorik hem de uygulamalı bilgi verdi. Eğitim sonrasında katılımcılara sertifika takdim edildi.
Editör: TE Bilisim