Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pakize Narin Anadolu Lisesi koordinasyonu ile ilçedeki tüm liselerin katılımıyla gerçekleştirilen Pi Olimpiyatı Projesi kapsamında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pakize Narin Anadolu Lisesi koordinasyonu ile ilçedeki tüm liselerin katılımıyla gerçekleştirilen Pi Olimpiyatı Projesi kapsamında dereceye giren öğrenciler Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret etti.

340 ÖĞRENCİ KATILDI


Kaymakam Kubilay, Kaymakamlık Toplantı Salonunda düzenlenen törende başarılı öğrencileri ödüllendirdi. Törende konuşan Kubilay, öğrenciler arasında en fazla önyargı ile yaklaşılan dersin matematik dersi olduğunu ifade ederek “Matematiğin önündeki önyargıları kaldırarak, matematiksel düşüncenin önemini ve matematiğe duyulan ilgi ve isteği artırmak, öğrencilerimiz arasında rekabeti ve sosyalleşmenin artacağı ortamlar oluşturmak, 2015-2016 eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin matematik seviyelerini ölçmek amacıyla 9. ve 10. Sınıflar arasında Pi Olimpiyatları Projesi kapsamında İlçemizde 340 öğrencimizin katılımı ve 16 öğretmenimizin gözetiminde bir yarışma düzenlendi” dedi.

TEBRİK ETTİ


Yarışmada 9 sınıflarda Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi öğrencileri Mete Sakallı, Zeynep Esen ve Semiha Tosun dereceye girerken, 10.sınıflarda da Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi öğrencileri Doğukan Özcan, Elif Görkem ve Emir Durak dereceye girerken, Kaymakam Kubilay, etkinliğin düzenlenmesinde başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür etti ve dereceye giren öğrencileri de tebrik etti.

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ


Ödül törenine Kaymakam Metin Kubilay’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Pakize Narin Anadolu Lisesi Müdürü Veysel Doğruyol, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Üzgün, Pakize Narin Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Cengiz Vural, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Sedat Danakol, Pakize Narin Anadolu Lisesi Matematik Öğretmeni Feruze Ayla Taygal Özdemir ve dereceye giren öğrenciler katıldı.
Editör: TE Bilisim