Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji ile Sofya Zohari Kruska okulu arasında yapılan Öğrenci Değişim programı Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ziyareti ile devam etti. Ziyarette konuşan İlçe Kaymakamı Kubilay, “Bu tür programlar kültür köprüsüdür, kendilerini İlçemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. İnşallah bu değişim programı geleneksel hale gelir ve her sene sizleri burada ağırlarız.” dedi.

Çerkezköy Bakış -
Bulgaristanlı Öğrenciler Kaymakam Metin Kubilay’ı ziyaret ettiler.

ZİYARETTE BULUNDULAR


Dün saat 13:30’da İlçe Kaymakamı Metin Kubilay ile bir araya gelen Bulgaristan’lı öğrenciler ve eğitimciler ziyaretlerini kabul ettiği için Metin Kubilay’a teşekkür etti.

“ÜÇÜNCÜ KEZ ÇERKEZKÖY’LÜ OLARAK GELECEĞİZ”


Bulgaristan’ın Zohari Krusha Okulu Öğretmeni Reni Abramova ziyarette yaptığı konuşmada Çerkezköy’e ikinci kez geldiklerini ifade etti. Abramova, “Gerçekten burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Geçtiğimiz yıl ilk kez geldik. Gelecek yılda Çerkezköy’e üçüncü kez gelmek istiyoruz. Bir dahaki gelişimizde ise Çerkezköylü olarak burada olmak istiyoruz.” dedi.



“ÇOCUK BAYRAMI YAPAN TEK ÜLKEYİZ”


Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’da yaptığı konuşmada 23 Nisan’a değinerek, “Perşembe günü tüm ülkemizde olduğu gibi Çerkezköy’de de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayacağız. 23 Nisan’da Türkiye Büyük Millet Meclisimiz açılmış, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk tarafından bu bayram dünya çocuklarına armağan edilmiştir. Ayrıca Çocuk Bayramı yapan tek ülke olmanın da mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

HEDİYE TAKDİM ETTİ


Konuşmaların ardından ise Zohari Krusha Okulu Öğretmeni Reni Abramova, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a hediye takdim etti.
Editör: TE Bilisim