Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Demokrasi Nöbetlerine katlı sağlayan kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Kaymakam Kubilay, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Olcay Palak’ı makamında ziyaret ederek İlçe Sağlık Müdürlüğü personeline Demokrasi Nöbetleri’nde sağlamış oldukları sağlık tedbirleri ile özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Önceki gün saat 14.00’da düzenlenen ziyarette Kaymakam Kubilay’ı Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr.Olcay Palak karşıladı. Kaymakam Kubilay, ziyarette Dr. Olcay Palak ile tüm İlçe Sağlık Müdürlüğü personeline, Demokrasi Nöbetlerinde sağlamış oldukları sağlık tedbirlerinden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

“ÇERKEZKÖY DEVLETİNİN YANINDA YER ALDI”

Kaymakam Kubilay “Çerkezköy’ümüz tüm kamu, kurum ve kuruluşlarıyla, hain darbe girişiminin olduğu 15 Temmuz akşamından başlamak üzere, Milli İradeye, Vatanımıza, Sayın Cumhurbaşkanımıza, Demokrasimize sonuna kadar sahip çıkmıştır. 15 Temmuz hain darbe girişiminin gerçekleştiği akşamdan itibaren uyumayan vatanının, bayrağının ve devletinin yanında olan ilçemizde yapılan titiz çalışmalar ve sağlanan koordinasyon sayesinde bugüne kadar olumsuz herhangi bir olay yaşanmamıştır. Bu nedenle çalışmalarda emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum.” dedi.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Konuşmalarının ardından Dr. Olcay Palak ile bir süre sohbet eden Kaymakam Kubilay, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Hizmetlerinden dolayı Dr. Olcay Palak ile tüm sağlık personeline teşekkür eden Kaymakam Kubilay ardından ziyaretini sonlandırdı.
Editör: TE Bilisim