Çerkezköy Bakış- Kurban Bayramının ilk gününün erken saatlerinde vatandaşlar Pınarça Yolu üzerinde kurulan Çerkezköy Belediyesi Kurbanlık Hayvan Satış ve Kesim Yeri’nin yolunu tuttu. Kurbanlarını kesecek yüzlerce vatandaş kurban pazarının yanında kurulan kesimhanede sıraya girerek hayvanlarını keserken, kurban alma işini bayram gününe bırakan birçok vatandaş ise kurban pazarında kurbanlığını alma telaşına girdi.


ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU
Çerkezköy’de yüzlerce vatandaş kurbanlarını kesmek için Pınarça Yolu üzerinde kurulan Çerkezköy Belediyesi Kurbanlık Hayvan Satış ve Kesim Yeri’ne geldi. Burada kurbanlıklar kesimhanede kasaplar eşliğinde kesildi.  Ayrıca kesim yerinde uzun araç kuyrukları oluştu.


KURBAN ALIM-SATIMI DEVAM EDİYOR
Bayram günü kurbanlık fiyatlarında düşüş görülürken, ilk gününe kadar kurban almayan vatandaşlar, satımı devam eden kurbanlıklar için satıcılarla pazarlık yapmaya devam etti. 


SIRTLARINDA TAŞIDILAR
Kurban için küçükbaş hayvan alan bazı vatandaşlar kurbanlıklarını kesim alanına el arabası ile götürürken, bazıları ise hayvanlarını sırtlarında taşıdı.


KESİM YERİNİN KÜÇÜKLÜĞÜNDEN ŞİKAYET ETTİLER
Kesim işlemlerini gerçekleştiren bazı vatandaşlar kesimhanenin küçüklüğünden ve gider yerlerinden dolayı şikayette bulundu.

Editör: TE Bilisim