Çerkezköy Bakış - Programa Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve Levent Yıldırım, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programda ilk olarak, Çerkezköy Belediyesi Kültür Sanat Akademisi piyano, keman, bağlama ve gitar kursiyerleri, enstrümanları ile birbirinden güzel performanslara imza attılar. Davetlilerin kulaklarının pasını silen kursiyerler, büyük bir beğeni ile dinlendi.

EĞİTMENLER KULAKLARIN PASINI SİLDİ

Kültür Sanat Akademisi Yıl Sonu Konseri, alanında uzman eğitmenleri Ömer İnce, Emre Öncül, Mustafa Altunkaynak ve Seçkin Korkmaz’ın, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirmeleri ile devam etti. Eğitmenlerin muhteşem performanslarının ardından, Görsel Sanatlar Eğitmenleri Görkem Akgüneş, Dilek Yıldırım ve Erencan Çeker de sahneye davet edildi ve tüm eğitmenlere Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından çiçek takdim edildi.

ÇERKEZKÖY KÜLTÜR VE SANATLA DAHA DA GÜZELLEŞECEK

Konuşmasına Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Sanatsız kalmış bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir’ sözü ile başlayan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden yürüyen, sanatın, bilimin, aydınlığın peşinden yürüyen genç kardeşlerimizi ve eğitmenlerimizi tebrik ediyorum. Bugüne katkı sağlayan herkese, velilerimize çok teşekkür ediyorum. Çerkezköy, kültür ve sanatla daha da güzelleşiyor. Bugün 140’ın üzerinde kursiyerimiz sertifikalarını aldı. Biraz önce, Güzel Sanatlar Sergisi’nde birbirinden güzel el emeği göz nuru eserlerle buluştu Çerkezköy’ümüz. Önümüzdeki dönemde sayımız daha da artacak. Binleri bulacağız. Çerkezköy, kültür ve sanatla güzelleşmeye devam edecek” ifadelerini kullandı.
Program, Belediye Başkanı Vahap Akay’ın tüm kursiyerlerle hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi. 

Editör: TE Bilisim