Çerkezköy Bakış - Çerkezköy’de Ekim 2014’ten bu yana hizmet veren Klass Masaj Salonu işletmecisi Ayşe İnnice masaja olan önyargıları yıktıklarını ifade etti.

“ARTIK BİR İHTİYAÇ”

Günümüz toplumunda insanların kendilerine vakit ayıramamasından muzdarip olduklarını belirten Ayşe İnnice; gün geçtikçe hareketsizleşen yaşam tipinin birçok soruna yol açtığını söyledi.Özellikle tüm gün masa başı çalışan kişilerin kas spazmı şikayetleri ile kendilerine başvurduklarını söyledi. Masaj’ın Milattan Önce 3 bin yılında bulunduğunu söyleyen İnnice; masajın lüks olmadığını aksine bir ihtiyaç olduğunu söyledi.

"EN AZ 10 GÜNDE 1 KEZ”

Masaj sıklığının haftada ya da on günde bir kez olması gerektiğini vurgulayan İnnice; Çerkezköy’de hizmet veren tek masaj salonu olduklarının altını çizdi. İlk başta insanların masaj salonuna karşı çekingen ve önyargılı olduklarını belirten salon işletmecisi, salonun ortamından, hijyenden ve aldıkları hizmetten memnun kalmalarıyla bu önyargıyı yıktıklarını belirtti.

ÇOK SAYIDA MASAJ ÇEŞİDİ UYGULANABİLİYOR

Masajın çok sayıda alanı olduğunu belirten İnnice; bel-boyun fıtığı, kas ağrısı, stresli yaşam şekli olan kişilere yönelik, aktif spor yapan kişiler için masaj uygulanabildiğini söyledi.Klasik Masaj, İsveç Masajı, Bali Masajı, Aromaterapi ve Refleksoloji hizmeti verdiklerini belirten İnnice;  www.klassmasajsalonu.com adresinden ayrıntılı bilgi alınabileceğini söyledi.
Editör: TE Bilisim