Güçlü sanayisi ile adını duyuran Çerkezköy, sağlık sektöründe de adından söz ettiriyor. Sağlık Turizmi ile İrmet Hospital Hastanesi’ne gelen tutan İngiliz Zholia Alemi, obezite cerrahisi ile yeniden sağlığına kavuştu.

Çerkezköy Bakış -
İngiltere’nin Manchester şehrinde yaşan  Danışman Psikiyatrist Zholia Alemi, obezite cerrahisi ile sağlığına kavuştu.

İRMET HOSPİTAL HASTANESİ’NE GELDİ

İngiltere’nin Manchester şehrinden sağlık turizmi aracılığı ile Çerkezköy Özel İrmet Hospital’e gelen Zholia Alemi, Genel Cerrahi doktoru Op.Dr. Onur Kesler’e tedavi oldu. Obezite Cerrahisi ile tedaviye alınan İngiliz hasta yapılan ilk tetkiklerin ardından ameliyata alındı.

AMELİYATA ALINDI

Ameliyat hakkında geniş bilgi veren Özel İrmet Hospital Hastanesi Genel Cerrahi doktoru Op.Dr. Onur Kesler, “10 yıl önce mide kelepçesi takılan hastamız bize geldi ve hemen tedavisine başladık. Obezite Cerrahisinin yanı sıra hastamızın şeker ve tansiyon hastalığını da kontrol altına aldık. Gerekli tüm tetkiklerin yapılmasının ardından ameliyat için karar verildi ve ameliyatı gerçekleştirdik. 3 saat süren başarılı operasyonun ardından yaptığımız gastrik by-pass işlemi ile hastamızın tedavisini tamamladık.” dedi.

“İPTAL EDİLDİ”

Op.Dr. Onur Kesler, açıklamasının devamında ise, “Hastamızın mide küçültme işleminin ardından yiyeceklerin emilimini engellemek amacıyla bağırsakların bir kısmını iptal ettik. Hastamızın şuan durumu çok iyi ve kendisi çok memnun aynı zamanda kendisi de bizimle meslektaş. Bugün ameliyatın ardından geçirilen 4. gün ve taburcu olacak.” şeklinde konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

İngiliz hasta Zholia Alemi de, İrmet Hospital Hastanesi’nden çok memnun kaldığını ve doktorların çok ilgili olduğunu ifade etti. İngiliz  Danışman Psikiyatrist Zholia Alemi, İngiltere’de İrmet Hospital’den bahsedeceğini de kaydetti. Tüm hastane çalışanlarına tek tek teşekkür eden Alemi, doktoru Onur Kesler ile beraber fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.
Editör: TE Bilisim