Çerkezköy Bakış - Kapaklı Belediye eski Başkanı İrfan Mandalı çıkarıldığı adli mercilerce tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Mandalı, Çerkezköy Adliyesi çıkışında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Zaman zaman kumpaslar oluyor. Eğer iş adamıysanız veya siyasette revaçtaysanız sizi birileri rahat bırakmıyor. Ama tabi buna bireysel menfaatte diyebilirsiniz ya da diğer konuyu söyleyebilirsiniz ama ben şöyle söyleyeyim, iftira, tamamı ile üzerime atılan suçlar iftira. Hiçbir şey ile alakası yok. Yani aslı olmayan şeylerle ilgili iftira aldığımı söylüyorum başka da söyleyecek bir şeyim yok.  Ben buraya gelen başta ilçe başkanımız, meclis üyelerimiz ve aile eşrafımız hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burada bizim bir suçumuz yok. Burada olan şey üzerimize atılan kirlemeler. Bizi bitirme çabaları. Ama biz çınar ağacı gibi 1986 yılından beri bitmiyoruz. O kadar budamaya çalıştılar, fetöcüler 2009 yılında bizi budamaya çalıştı yine başaramadılar. Şu anda 2020 yılı yine devam ediyorlar. Ama bunlar çeşitli unsurlar doğrultusunda iftira atsalar da bizi yine bitiremezler. Biz tabi başta vatandaşlarımıza, arkamızdaki arkadaşlarımıza bütün herkese ayrı ayrı teşekkür ederkende, kolluk kuvveti arkadaşlarımız da bize gereken özeni gösterdiler. Savcı bey de bizim buradaki olayın atılı bir iftira suçu olduğunu tespit etti. Zaten kendisi de gizlilik kararı oluşturdu. Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. “ 
Adliye çıkışında Mandalı’yı CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz’ın yanı sıra Belediye meclis üyeleri, yakınları ve ailesi alkışlarla karşıladı.

OLAY ÖZETİ

Mandalı, iddiaya göre ismi öğrenilemeyen bir kadının, kendisine cinsel tacizde bulunduğu iddiası üzerine polis ekiplerince gözaltına alınmış, sabah saatlerinde ise Çerkezköy Adliyesi’ne getirilmişti.

Editör: TE Bilisim