FETÖ mensubu bir grup askerin darbe girişimine karşı ülke genelinde başlatılan Demokrasi Nöbeti sürüyor. Çerkezköylüler her akşam olduğu gibi dün gece de Cumhuriyet Meydanı’nı doldurarak hain darbe girişimine tepkilerini gösterdiler. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yanısıra Çerkezköy OSB’de faaliyet gösteren Sateks çalışanlarının da katıldığı programa Ataşehir Mimar Sinan Camii İmam Hatibi Adem Karakaş’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

“BU GÜCÜN KARŞISINDA KİM DURABİLİR”
Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, her akşam olduğu gibi Çerkezköylülerin Cumhuriyet Meydanı’nı doldurduğunu söyleyerek “Her akşam da daha büyük destek veriyorsunuz. Bu desteğinizin sürmesini istiyoruz” dedi. Ortaya korku salarak milleti kandırmaya çalışanların yanıldığını söyleyen Öğe “O hainlerden korkacaklarımızı mı zannediyorlar? Burada hep birlikte söylüyoruz: Korkmuyoruz. Asım’ın nesli işte burada. Şair daha o zamanlardan bugünleri görmüş. İnanmış insanların karşısında kim durabilir ki?” diye konuştu.



“MEYDANLARDAYIZ”
İlçe Başkanı Öğe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan gelecek ikinci bir talimata kadar meydanlarda Demokrasi Nöbetlerini sürdüreceklerini belirterek “Birlik ve beraberliğimizi sürdüreceğiz. Bizim bayrağımız rengini şehitlerin kanından almıştır. Bir başka böyle bir bayrak yok. Her akşam tevhid bayrağı altında toplanıyoruz. Bundan sonra da toplanmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.    

MEHTERAN SAHNE ALDI
Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe’nin konuşmasını tamamlaması sonrasında Ataşehir Mimar Sinan Camii İmam Hatibi Adem Karakaş dua ettirdi. Programa yatsı naması sonrasında devam edildi. Sahne alan mehter takımı seslendirdiği eserlerle meydandakileri müzik ziyafeti sundu. Demokrasi Nöbeti sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

Editör: TE Bilisim