Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından cadde refüjlerinde bulunan ağaçların mevsimsel bakımları başladı. Yapılan çalışmalarda ağaçların kış mevsiminde uyumaya geçtiğinden önümüzdeki bahar aylarına hazırlık amaçlı budama yapıldığı ifade edildi.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından cadde refüjlerinde bulunan ağaçların mevsimsel bakımları başladı.
UYUMAYA BAŞLAYAN AĞAÇLAR BAKIMA ALINDI
Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de çalışmalarına hız verdi. Bahara hazırlık kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer, “Kış ayının gelmesiyle birlikte ağaçlar uyumaya başladı ve yapraklarını döküyor. Bu kapsam da bizlerde Çınar ve Top Akasya ağaçlarında budama işlemi gerçekleştiriyoruz” açıklamasında bulundular.



BAHARA HAZIRLIK YAPILIYOR
Aralık ayında budama çalışmalarının yapılacağını ifade eden yetkililer, “çalışmalarımızı Atatürk caddesi, Öztrak caddesi, Namık Kemal Bulvarı ve Cengiz Topel caddesi üzerinde gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız çalışmalarla da bahar ayına hazırlık yapmış oluyoruz” ifadelerine yer verdiler.
Editör: TE Bilisim