Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Kapaklı Belediyesi’ni ziyaret ederek projeler ile ilgili düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Toplantıda Meydan Projesi Protokolü de imzalandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak önceki gün Kapaklı’ya geldi. Belediyeyi ziyaret eden Albayrak, istişare toplantısında da yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

PROTOKOL İMZALANDI


Kapaklı Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıya Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün, Kapaklı belediyesi birim müdürleri ve meclis üyeleri katıldı. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve diğer yetkililerle görüşen Albayrak, ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Birçok proje ile ilgili görüş alışverişinin yapıldığı toplantıda Meydan Projesi Protokolü imzalandı.

İHALE SÜRECİNE BAŞLANDI


Toplantıda Kapaklı’da hayata geçecek projeler ile ilgili konuşan Albayrak “Kapaklı Büyükşehir Belediyesi’nden gereken hizmetleri almaya başladı. Bundan sonra da almaya devam edecek” dedi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da Kültür Merkezi projesinin çalışmaları tamamlanarak ihale sürecine başlandığını kaydederek “İlçemize hayırlı olsun. Ayrıca Meydan Projemiz için Protokol imzalandı. Diğer yatırımlarımız ve projelerimiz ile ilgili çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim