15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişiminin ardından tüm yurtta başlayan demokrasi nöbetleri Çarşamba günü sona erdi. Darbe girişiminin milletin vatanseverliği, ülkesine ve demokrasiye sahip çıkma iradesi ve şanlı direnişi sayesinde bertaraf edildiğini belirten Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, demokrasi nöbetlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Çerkezköy Bakış - 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişiminin ardından tüm yurtta başlayan demokrasi nöbetleri Çarşamba günü sona erdi.

“MİLLETİN DİRENİŞİ SAYESİNDE BERTARAF EDİLDİ”

Türk Silahlı Kuvvetleri içerisine sızmış FETÖ/PDY terör örgütü mensupları tarafından cebir ve şiddet kullanılarak Anayasa ile kurulan hür demokrasi düzenini, temel hak ve hürriyetleri ortadan kaldırmaya yönelik darbe girişiminin milletin vatanseverliği, ülkesine ve demokrasiye sahip çıkma iradesi ve şanlı direnişi sayesinde bertaraf edildiğini belirten Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “Bu vesile ile şanlı tarihimizin sayısız örneklerinde olduğu gibi millet ve devlet kenetlenmesi bir kez daha kendini göstermiştir” dedi.

“MEYDANLARI BOŞ BIRAKMADILAR”

15 Temmuz 2016 tarihinden beri ülkemizin her köşesinde yüce Türk Milleti askeri darbelere geçit vermeyeceğini, her hal ve şartta demokrasiye sahip çıkacağını şehir meydanlarında demokrasi nöbeti tutma sürecini başlatarak gösterdiğini kaydeden Kubilay “Ülkemizin 2. Büyük Organize Sanayi Bölgesine ev sahipliği yapan İlçemizdeki vatandaşlarımız, Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davetiyle hiç düşünmeden meydanları doldurmuş, Millet iradesine karşı yapılan hain kalkışmaya karşı korkusuz, şehadet bilinciyle tepki göstermiş, ikinci emre kadar meydanları boş bırakmamışlardır” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Milletin geleceğine, vatanın birliğine yönelik bu hain kalkışmaya karşı kendini siper eden, bu uğurda şehit olan vatandaşlara Allah’tan rahmet, gazilere de şifalar dileyen Kubilay “Bizimle kutlu “Milli İrade ve Demokrasi” nöbetlerinde birlikte olan Sayın Valimize,  Sayın Milletvekillerimize, İlçe Vatandaşlarımıza, tüm kurum, kuruluş ve basın mensuplarına sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim