Çerkezköy Bakış - CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, partisinin yönetim kurulu toplantısı öncesi açıklamalarda bulundu. Türkiye gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Dönmez, “Bildiğiniz gibi, 25-26 Temmuz tarihlerinde gerçekleşen partimizin 37. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden Genel Başkanlığa Sayın Kemal Kılıçdaroğlu seçilmiştir. Partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.

Parti Meclisine seçilen Tekirdağ milletvekillerimiz Sayın Faik Öztrak ve Sayın Candan Yüceer’i de bir kez daha tebrik ediyoruz. Ayrıca Parti Sözcülüğüne devam eden ve Ekonomi Politikaları ve İşveren Sendikalarından sorumlu MYK üyesi olan Sayın Faik Öztrak’ı ayrıca tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

“PARTİ ÜZERİNDE ÇEŞİTLİ OYUNLAR OYNANIYOR”

Parti üzerinde çeşitli oyunlar oynandığını dile getiren Dönmez, “Millet ittifakının amiral gemisi olan partimiz içinde yapay krizler çıkarılmaya çalışılmakla birlikte, Sayın İYİ Parti Genel Başkanına da teklifler yapılarak Millet İttifakını bozma hedefi yürütülmektedir. Bütün bu ayak oyunları, erimekte olan iktidarın boşuna çabalarıdır” dedi.

“YAPAY GÜNDEMLER”

Ülke ekonomisinin gündemden düşürülmesi için yapay gündemler oluşturulduğunu belirten Dönmez, “Hele hele Hazine ve Maliye Bakanına durup dururken verilen büyük destek çok komik olmuştur. Ekonomide ters giden bir şeyler mi vardır ki, böyle destek gereksinimi doğmuştur? Cumhuriyet tarihinde ilk kez işsiz sayısı, çalışan sayısını geçmiştir. Bu arada yeni bir Türk mucizesi oluşturulmuş, TÜİK verilerine göre hem iş gücünde hem işsizlik sayısında azalma olmuştur. Bizlerin zekası ile açıkça alay edilmektedir.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanlığı’na, Başkan Yardımcısı Muhammed Cahit Şirin atandı. Şirin, geçtiğimiz yılın Haziran ayında Cumhurbaşkanı Sayın Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan’ın Özel Kalem Müdürü Elif Esen’le evlendi. Çiftin nikah şahitliğini ise Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan ve eşi Sayın Emine Erdoğan yaptı.

Her yerde yandaş, her işte sahtelik var. İş böyle olunca bir gün Ayasofya, bir gün Muharrem İnce, bir gün Sayın Akşener’e “evine dön” çağrısı ortaya çıkarılmaktadır. Dünyada ekonomi performansının buzdolabı satışları ile ölçüldüğü tek ülke olmayı da başardık. Bu iktidarı yolcu edecek en önemli etkenlerden biri de bu ekonomik durumdur. Bunu bildikleri için çeşitli yalanlar ve ayak oyunları ile ülke gündemini değiştirmektedirler. Bu oyunlara asla gelmeyeceğiz.

Adil bir toplum için mücadele etmeye devam edeceğiz. Hak, hukuk, adalet için verdiğimiz mücadeleyi baltalamak için yapılan ayak oyunlarını iyi saptayıp karşı duracağız. Gün, bölünme günü değil, birleşme günüdür. Gerek ülke bazında, gerekse parti içi çalışmalarımızın ana temeli budur” dedi.

“HİÇBİR ZAMAN BU OYUNLARA GELMEYECEĞİZ”

Dönmez, açıklamasını şu sözlerle noktaladı; “Hiçbir zaman bu oyunlara gelmeyeceğiz. İşte Muharrem İnce de parti kuracakmış, gerçekten böyle düşünmüyoruz. Bizim tek hedefimiz var. İktidar olmak. Bunu da birleşerek, bu güçlerimizi birleştirerek yapacağız. Bu ittifakın da bozulmasına asla izin vermeyeceğiz.

Ben ittifakın gideceğine de inanıyorum. Ve bunların gidici olduğuna da inanıyorum. Çünkü ortada bir gerçek var, ekonomi bunları götürecek. Biz bir şey yapmasak da ekonomi götürecek bunları. Bundan sonra pandemi koşullarını göze alarak, bütün bunlara dikkat ederek çalışmalarımıza biraz daha hız vermeyi düşünüyoruz. Biraz daha halkımızla içi çe olmayı düşünüyoruz.

Mahalle bazında gideceğiz mahallelerimize orada bir stant kuracağız, onların dertlerini dinleyeceğiz. En azından yerel anlamda genel anlamda da olabilir ama biliyorsunuz yerel anlamda elimiz daha güçlü. Ne yapabiliriz, Çerkezköy’ü daha fazla nasıl geliştirebiliriz, halkımızın dertlerini dinleyeceğiz. Bunu da belediye başkanımıza ileteceğiz.

Çerkezköy’ün daha iyi hizmet alması için bizler elimizden geleni yapacağız. Biz zaten bunun için görevdeyiz. Tek hedefimiz de bundan sonraki ilk seçimde iktidar olma yolunda ilerlemeye devam edeceğiz”

Editör: TE Bilisim