Çerkezköy Bakış - Geçirdiği rahatsızlık sonucu Özel İrmet Hospital Hastanesi’nde By-Pass ameliyatı olan Metin Dönmez, sağlığına kavuştu. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan da Özel İrmet Hospital Hastanesi’nde by-pass ameliyatı geçiren CHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Metin Dönmez'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Bir dönem Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı yapan ve 2009 yerel seçimlerinde de CHP’den Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olan Metin Dönmez geçtiğimiz günlerde geçirdiği rahatsızlık sonucu Özel İrmet Hospital Hastanesi’nde By-Pass ameliyatı olmuştu.

GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Başarılı geçen ameliyatın ardından bir süre yoğun bakımda tedavisi devam eden Metin Dönmez, normal odaya alındı. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan da Özel İrmet Hospital Hastanesi’nde by-pass ameliyatı geçiren CHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Metin Dönmez'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

HASTALARI DA ZİYARET ETTİ

Metin Dönmez ile bir süre görüşen kendisine geçmiş olsun temennilerini ileten Ayşe Doğan, sonrasında da hastane başhekimi Op. Dr. Ahmet Türker ve Hastane Müdür Yardımcısı Leyla Alkan ile birlikte hastanede yatan diğer hastaları ziyaret etti. Hastalara geçmiş olsun dileklerini sunan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, hastane çalışanlarına da kolaylıklar diledi.
Editör: TE Bilisim