Çerkezköy Bakış - Belediye Başkanı Vahap Akay, taekwondo branşındaki başarıları ile göğsümüzü kabartan milli sporcumuz Sudenaz Kaya ve babası Gökhan Kaya, Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz ve Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel’i makamında ağırladı. 

“MİLLİ SPORCULARIMIZ KENTİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİ”
 

Antalya’da 7-13 Şubat tarihlerinde düzenlenen 9. Uluslararası Turkish Open Taekwondo Şampiyonası’na Çerkezköy’den 4 milli sporcunun katıldığını belirten Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, “Şampiyonada milli sporcularımız Kübra Kepenek, Samet Ayaz, Alperen Ayaz ve Sudenaz Kaya, başarılı bir şekilde mücadele ederek kentimizi en iyi şekilde temsil ettiler. Sporcularımızdan Sudenaz Kaya bu şampiyonada 46 kg. Genç Bayanlar kategorisinde Türkiye 2’ncisi olmayı başardı” dedi.

ÇERKEZKÖY’Ü EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDİYORLAR

Ayrıca başarılı tekvandocu Sudenaz Kaya’nın 3-7 Mart tarihlerinde Çankırı’da düzenlenen Liseler Arası Gençler Yarı Final Taekwondo Şampiyonası’nda 1’inci olarak altın madalya kazandığını kaydeden Vural Ayaz, “Bu spora gönül veren sporcularımız çalışmalarına devam ederek, katıldıkları turnuvalarda Çerkezköylümüzü en iyi şekilde temsil ediyorlar. Milli sporcularımızdan Kübra Kepenek 25-28 Mart tarihlerinde Hatay’da düzenlenen Üniversiteler Arası Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda +73 kg Kızlar kategorisinde Türkiye 3’üncüsü oldu. Bir diğer Milli sporcumuz Samet Ayaz ise 74 kg Erkekler kategorisinde Türkiye 5’incisi oldu” diye konuştu.

DÜNYA ŞAMPİYONASI HAZIRLIKLARINA BAŞLADIK

Milli sporcuların şu andan itibaren önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek olan Gençler Türkiye Şampiyonası ile Bulgaristan’da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası için çalışmalara başladığını sözlerine ekleyen Vural Ayaz, “Bu vesile ile sizleri ziyaret ederek, spora ve sporcuya verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür etmek istedik” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN AKAY BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz. Bu vesile ile kentimizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim