U-15 Kadın Milli Takımı’nın 7 ve 9 Nisan 2016'da Moldova ile deplasmanda oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu açıklandı. Kadroya Kadınlar 3.Lig’de mücadele veren Çerkezköy Gençlikspor oyuncusu Birgül Çelik de çağrıldı.

U-15 Kız Kadın Takımı'nın Moldova maçları aday kadrosu açıklandı.

5 NİSAN’DA TOPLANACAKLAR


Aday kadroya davet edilen oyuncular 5 Nisan 2016 Salı günü saat 12.00'de Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak. U-15 Kız Kadın Takımı, 7-9 Nisan tarihlerinde Moldova U-15 Kadın Milli Takımı ile iki hazırlık maçı oynayacak.

18 OYUNCU DAVET EDİLDİ


Teknik Direktör Suat Okyar yönetimindeki U-15 Kadın Milli Takımı'nın aday kadrosuna şu oyuncular davet edildi: “Horozkentspor’da Sude Nur Sözüdoğru ile Mesude Alayont, Derincespor’dan Sude Nur Yolcu ile Ece Tekmen, Beşiktaş’tan Rabia Göksu Gökçe ile Elif Keskin Sakarya Bayan Futbol Spor’dan Şevval Akgül, Sultanbeyli Jimnastik ve Yüzme Spor’dan Dilara Karabulut, Fomget Gençlik ve Spor’dan Dilan Bora ile Didem Dülber Galatasaray’dan Burçak Erdoğan, Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi ve Gençlik ve Spor’dan Feyza Akdağ, Çerkezköy 1923 Gençlikspor’dan Birgül Çelik, Sultanbeyli Mevlana İlköğretim Spor’dan Gülsüm Aygün, Dudulluspor’dan Sena Bodur, Soma Zaferspor ve Gençlik’ten Selis Demirci”
Editör: TE Bilisim