Belediye tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde SS 25 Nolu Akarsu Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi için yapılan minibüs durağının açılışını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yaptı.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde SS 25 Nolu Akarsu Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi için minibüs durağı yaptı.

BÖYLE BİR YERE İHTİYAÇ VARDI

Minibüs durağının açılışı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından yapıldı. Açılışta konuşan SS 25 Nolu Akarsu Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Mustafa As, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a, Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş’e ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. Yeni yapılan minibüs durağının hayırlı olmasını temenni eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da “Yeni yapılaşma ve yeni gelişmelerle birlikte böyle yeni bir yere ihtiyaç vardı” dedi.

ŞOFÖRLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Bu talebi uygun gördüklerini kaydeden Akay “Ulaştırma konusu ne kadar Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda da olsa, biz de Büyükşehir Belediye Meclisinin bir parçası olarak kendi üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Bizler Belediye Meclisinde Çerkezköy adına ulaştırmanın sıkıntılarını, ulaştırmanın ihtiyaçlarını sizlerden aldıklarımızla beraber birleştirerek bu konuda Büyükşehir Belediye Meclisinde karşılığını almak için gayret gösteriyoruz ve göstereceğiz” diye konuştu. Açılışın ardından Akay, şoförlerin Çerkezköy içerisinde karşılaştıkları sorunlarla ilgili bilgiler alarak çözüme kavuşturulması yönünde görüşme yaptı.
Editör: TE Bilisim