Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü Üyelerine yönelik Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen Model Uçak Kursu sona erdi. Çerkezköy Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen törende kursu başarı ile bitiren minik izcilere sertifikaları verildi.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü Üyelerine yönelik Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen Model Uçak Kursu sona erdi. Kursu başarı ile bitiren izciler için sertifika töreni düzenlendi.

TÖREN DÜZENLENDİ

Çerkezköy Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen sertifika törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör ve Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Uğur Erem katıldı.

“SÜREKLİ SOSYAL HAYATIN İÇİNDEYİZ”

Sertifika töreninde konuşan Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, “Türk Hava Kurumu olarak yaptığımız çalışmalar ile sürekli sosyal hayatın içindeyiz” dedi. Türk Hava Kurumu olarak minik izciler ile Model Uçak Kursu’nda buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Zümbül, kurum olarak bu tür sosyal faaliyetlerin içinde olduklarını ve destekte bulunduklarını kaydetti.

“İKİNCİ ETKİNLİĞİMİZDE BULUŞTUK”

Zümbül, Çerkezköy Belediyesi’nin de Türk Hava Kurumu’nu her zaman desteklediğini ve yanında olduğunu ifade ederek “Belediyemize de bizlere sağladığı desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Minik izcilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanlığı tarafından Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü öğrencileri ile böylesine güzel bir ortamda buluştuğu için duyduğu mutluluğu dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da “Yaklaşık 10 ay önce Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü İzcilik Kolu’nu kurduk ve 10 aylık çalışmanın ardından bugün ikinci etkinliğimizde sizler ile buluşuyoruz. Daha önce izcilerimiz ile kampa gitmiştik, bugün ise Türk Hava Kurumu ile ortaklaşa düzenlenen Model Uçak Kursumuzu tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ


Akay, Türk Hava Kurumu ile yapılan iş birliği için kuruma teşekkür ederken, kurs öğretmenine, İzcilik Kolu Liderleri Ekrem Bacaksız, Cansu Cutok ve Gökalp Evirgen’e de emekleri için teşekkür etti. Konuşmaların tamamlanmasının ardından Model Uçak Kursu’nu başarı ile bitiren Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü Üyelerine sertifikaları verildi ve minik izciler ile hatıra fotoğrafı çektirildi.
Editör: TE Bilisim