Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü tarafından “Sevimli Dostlarımız Projesi” kapsamında Veteriner Hekim Duygu Aydemir Özel Çerkezköy Gülerçin İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerine sunum yaptı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü tarafından “Sevimli Dostlarımız Projesi” kapsamında önceki gün Özel Çerkezköy Gülerçin İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerine sunum yapıldı.

HEDİYELER DE VERİLDİ


Öğrencilerim merakla dinlediği sunumda Veteriner Hekim Duygu Aydemir, “nasıl bir evcil hayvanın olması ve evcil hayvan sahiplenmeden önce nelere dikkat edilmesi gerektiği, evcil hayvanın nereden alınacağı,  evcil hayvanların insanlara hangi konuda yardım ettikleri,  evcil hayvanın bakımı ve sağlık şartları, evcil hayvanda parazit mücadelesi ve aşı programı, kuduz hastalığı” gibi konu başlıklarını anlattı. Aydemir, evcil hayvanlara sevgi ve şefkat gösterilmesi gerektiğini de ifade etti. Sokak hayvanlarının da unutulmaması gerektiğini dile getiren Aydemir, öğrencilerden sokak hayvanları için kapı önlerine bir kap su koymalarını istedi. Sunumun sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.
Editör: TE Bilisim