Çerkezköy Bakış - Ligin 6. haftasında Kapaklı Sitespor, evinde ağırladığı Tekirdağ Marmaraspor’u 2-0 mağlup etti. Sitespor, bu galibiyetle puanını 15’e yükselterek liderliğini korurken, Tekirdağ Marmaraspor, 10 puanla averajla ikinci sırada haftayı tamamladı.
 

KAPAKLI ÜÇ PUANA ÜÇ GOLLE ULAŞTI

Kapaklıspor, Kapaklı İlçe stadında Karşılaştığı Başakşehir Koleji Gençlikspor’u hükmen 3-0 mağlup etti. Kapaklıspor, bu galibiyetle puanını 10’a yükselterek haftayı üçüncü sırada tamamladı. Ligden çekilen Başakşehir Koelji ise -3 puanla son sırada kaldı.
 

FEVZİPAŞA GALİP


Kapaklı Sahasında Kapaklı Kartalspor ile karşılaşan Fevzipaşaspor, karşılaşmayı 4-2 kazandı. Fevzipaşaspor, bu galibiyetle puanını 9’a yükselterek averajla beşinci sırada haftayı tamamladı. Sıfır puanda kalan Kapaklı Kartalspor ise altıncı sırada haftayı tamamladı.
Saray Belediyespor ise haftayı bay geçti.

GELECEK HAFTA


Ligin 7. haftasında lider Kapaklı Sitespor ile Kapaklıspor karşı karşıya gelecek. Karşılaşma 25 Haziran Pazartesi günü saat 16.00’da Kapaklı Sahasında oynanacak.
Saray Belediyespor evinde, Fevzipaşaspor’u ağırlayacak. Müsabaka 25 Haziran Pazartesi günü saat 17.30’da Kapaklı Sahasında oynanacak.
Kapaklı Kartalspor ise ligden çekilen Kapaklı Başakşehir Koleji Geçnlikspor ile karşılaşacak.
Tekirdağ Marmaraspor ise haftayı bay geçecek.

Editör: TE Bilisim