Çerkezköy Bakış- Adana'da yapılan Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası erkekler kata ve kumite müsabakaları ile sona erdi. Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonada 573 sporcu, dereceye girmek ve milli takıma seçilebilmek için ter döktü.

BAŞARIYA İMZA ATTILAR

Çekişmeli geçen müsabakalarda Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları başarıya imza attı. Türk Tekstil Vakfı Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü, Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Karate Antrenörü ve sporcusu Murat Kıroğlu, 43-49 yaş kata dalında Türkiye Şampiyonu olurken,  +84 kilo Büyük Erkekler Kumitede Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Alperen Doğan Türkiye 3.'sü oldu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Dubai'de yapılacak dünya şampiyonası seçmelerine de katılan Murat Kıroğlu, Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Şahin Yılmaz’a ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’e spora vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

TEBRİK ETTİLER

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, “Okul Müdürümüz Murat Kıroğlu Türkiye şampiyonu oldu. Tebrikler Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürümüz Murat Kıroğlu. Adana’da yapılan Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası erkekler kata ve kumite müsabakalarında Murat Kıroğlu Kata dalında Türkiye Şampiyonu oldu. Dubai'de yapılacak Dünya Şampiyonasını seçmelerine katıldı.” ifadelerine yer verdi.
Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Şahin Yılmaz da, “Adana’da yapılan Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası erkekler kata ve kumite müsabakalarında Çerkezköy Gençlik ve Spor Kulüp antrenörü aynı zamanda sporcumuz Murat Kıroğlu Kata dalında Türkiye Şampiyonu ve +84 kilo Büyük Erkekler Kumitede sporcumuz Alperen Doğan Türkiye 3.'sü olmuştur. Sporcularımızı tebrik eder desteklerinden dolayı belediye Başkanımız Sayın Vahap Akay ‘a teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim