Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne ev bağışında bulunan Mustafa Kanık,İlçe Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenen ‘Kan Ağlıyor Anadolu’ isimli tiyatro oyunu sonrasında plaket ve resim tablosuyla taltif edildi.

Çerkezköy Bakış -
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi evini öğrencilere burs için bağışlayan Mustafa Kanık’ı plaketle taltif etti.

EV BAĞIŞINDA BULUNMUŞTU

2014 yılı içerisinde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi’ne ziyarette bulunan Mustafa Kanık, Kapaklı’da bulunan evini burs olarak değerlendirmek şartıyla ÇYDD’ye bağışlamak istediğini dile getirmişti. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şube Yönetimi de ev bağışında bulunan Mustafa Kanık’ı taltif etti.

TALTİF EDİLDİ

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi ile Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şubesi işbirliğinde İlçe Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenen ‘Kan Ağlıyor Anadolu’ isimli tiyatro oyununa davet edilen Mustafa Kanık’a program sonunda plaket ile ÇYDD Çerkezköy Fotoğraf Kulübü üyelerinin çektiği bir resim tablosu takdim edildi. Hediyeleri Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı takdim etti.

“ÖRNEK OLUŞTURMASINI DİLİYORUZ”

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şube Sekreteri Cihan Pektaş, “Dernek olarak Mustafa Kanık’ın isteğini yerine getirip o günden beri kiraya verilen dairenin kira bedelini burs alan öğrencilerimize aktarmaktayız. Mustafa Kanık’a Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Yönetimi ve Üyeleri adına teşekkür ediyoruz. Bu anlamlı bağışın da toplum nezdinden örnek oluşturmasını diliyoruz” dedi.
Editör: TE Bilisim