Pop müziğin gelecek vaat eden isimlerinden Mustafa Sevim, Çerkezköy BAKIŞ Gazetesi’ni ziyaret ederek yeni albüm çalışmasını anlattı. Şimdiye kadar 2 single albüm ve bir de toplama albüm çıkardığını kaydeden Mustafa Sevim, son albümü ‘Zeytin Dalı’nın müzik marketlerdeki yerini aldığını söyledi.

Çerkezköy Bakış -
Önceki gün Çerkezköy’de Radyo Şeker’e konuk olan pop müziğinin yeni isimlerinden Mustafa Sevim ardından Çerkezköy BAKIŞ’ı ziyaret etti.

BAKIŞ’I ZİYARET ETTİ

Mustafa Sevim ziyaretinde albüm çalışmalarından bahsederken, çıkaracak olduğu yeni albümün çalışmalarını anlattı.

ALBÜM ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Genç Popçu Mustafa Sevim 2 parçalık single albümünde İlhan Şeşen’in Rüzgar, Gökhan Şahin’in de Zeytin Dalı parçalarını seslendirdi. Sevim, “Çok ünlü sanatçılarla çalışma fırsatım oldu. Amatör olarak bu işe başladım ve Trakya çocuğu olarak da bölgemiz insanlarından destek bekliyorum. Şuana kadar 2 single albüm ve bir de toplama albüm çalışmam oldu.” dedi.

YENİ ÇALIŞMALARIM VAR

Önümüzdeki günlerde yeni çalışmalarının da olacağını ifade eden Sevim, “İnşallah yeni bir albüm çalışmamız daha olacak. Önceden de dediğim gibi ben sadece bölgemin insanının desteğini istiyorum. Profesyonel olarak çalışıyoruz ve destek bekliyoruz. Yeni albümüz de birden çok parça olacak ve D&R markette satışa sunulacak” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim