Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi, Veliköy Organize Sanayi Bölgesi ve Yalıboyu Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyetlerinin Toplantıları dün Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu başkanlığında yapıldı.

Çerkezköy Bakış -
Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi, Veliköy Organize Sanayi Bölgesi ve Yalıboyu Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyetlerinin Toplantılarına Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliği yaptı.

SALİHOĞLU BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

Dün yapılan Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi, Veliköy Organize Sanayi Bölgesi ve Yalıboyu Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyetlerinin Toplantıları Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

“HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ”

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, aynı zamanda Yalıboyu OSB Müteşebbis Heyet Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Akın, hizmet binası Çorlu’da bulunan Yalıboyu OSB’nin ÇTSO Binası’nda hizmet vermesi önerisinde bulunarak, “Yalıboyu OSB hizmetlerinin ÇTSO binasında devam etmesi için oda olarak her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

YÖNETİM GÖRÜŞECEK

Müteşebbis Heyet de Akın’ın bu önerisine sıcak bakarken, önerinin Yalıboyu OSB Yönetim Kurulu’na iletileceği belirtildi.
Editör: TE Bilisim