Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin (TREDAŞ), toplumun kalkınması, sağlıklı nesillerin yetişmesine destek olmak amacıyla spora verdiği destek, “şampiyonluk” ile taçlandı.


IC Vakfı TREDAŞ Spor U14 Kız takımı, 5 takımın yer aldığı ligde, tüm rakiplerini mağlup ederek Türkiye Basketbol Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan U14 Kızlar Ligi’nde Tekirdağ şampiyonu oldu. U14 kız takımı 04-07 Şubat 2024 tarihinde Tekirdağ'da yapılacak olan Marmara Bölge Şampiyonası'na katılmaya da hak kazandı.

Bu gece sağanak yağış var Bu gece sağanak yağış var


1988 yılında çocukları ruhen, bedenen ve ahlaken en iyi şekilde yetiştirmek için kurulan IC Vakfı TREDAŞ Spor Basketbol Kulübü, 100’ü aşkın lisanslı sporcusuyla 35 yıldır Trakya’yı en iyi şekilde temsil ettiğini söyleyen Basketbol Kulübü Antrenörü Çiğdem Göroğlu, minik sporcuların yeni sezon için hazırlıklarına kaldıkları yerden devam edeceklerini ifade etti.


Göroğlu, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile IC Vakfı TREDAŞ Spor Kulübü iş birliğiyle kız çocuklarının spora yönlendirilmesi ve geleceğin yıldız sporcularını yetiştirip sosyal sorumluluk projemizi devam ettirmek amacındayız. Bizlerin hep yanında olan kulüp yönetimine, kulübümüze antrenör ve kız sporcu desteğinde bulunan Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün’e, İlçe Müdürümüz Hüseyin Mutlu’ya, Spor Şube Müdürü Burak Şevket Taş’a ve Okul Sporları Şube Müdürü Arzu Yiğit’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, bize şampiyonluğu getiren kızlarımızı gönülden kutluyorum” diye konuştu.


TREDAŞ Spor Antrenörü Hakan Sınırlı, zor bir sezon geçirdiklerini ifade ederek, takımın bu zorlukların üstesinden geldiğini ve sonunda hak edilen şampiyonluklar yaşadıklarını ifade etti. Sınırlı, “Zorlu bu sağlık süreciyle birlikte çalışmalarımıza hep devam ettik zor maçlar oynadık ama yılmadık ve sonunu çok şükür şampiyonlukla taçlandırdık. TREDAŞ ailesi olarak çok mutluyuz” dedi.

Kaynak: Tuba Turhan