Çerkezköy Bakış - 1911 Çerkezköyspor maça; Sedat, Mert, Salih, İsmail, Hakan, Hüseyin, Etogo, Ali Rıza, Fet, İlyas, Ünal on biriyle başladı. Taraftar desteğini arkasına alarak maça hızlı başlamak isteyen 1911 Çerkezköyspor ilk yarı da tutuk kaldı. İstediği pozisyonları yakalayamayan temsilcimiz, Gaziosmanpaşaspor’unda etkili olmasına zin vermedi. İlk yarıda iki takımda birbirine üstünlük sağlayamadı ve devre arasına 0-0’lık eşitlikle gidildi.
 

1-0  OLSUN BİZİM OLSUN

İkinci yarıda üç puanı ne kadar istediğini belli eden bir oyun ortaya koyan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, rakibi  Gaziosmanpaşaspor’u kensi sahasına hapsetti. Temsilcimiz üst üste ataklarla gol ararken, Gaziosmanpaşaspor bu duruma kontra ataklarla cevap vermek istedi fakat istedikleri pozisyonları bulamadı. Maçın son anlarına yaklaşırken etkisini iyice arttıran temsilcimiz, ceza alanı içerisinde Fetullah’a yapılan müdahale sonunda penaltı kazandı. Topun başına geçen Hakan Sofuoğlu güzel bir vuruşla penaltıyı gole çevirdi. Son dakikalara üstünlükle giren temsilcimiz bu dakikadan sonra rakibine posizyon da vermeyerek maçı 1-0 galip tamamladı. 1911 Çerkezköyspor puanını 13’e yükselterek liderliğini sürdürdü.
 

ENGELLİRLERİ UNUTMADILAR

1911 Çerkezköyspor oyuncuları karşılaşma sonunda maçı izlemeye gelen engelli vatandaşların yanına giderek galibiyet sevincini birlikte yaşadılar. Maça gelen Gaziosmanpaşaspor taraftarı da takımları mağlup olmasına rağmen oyuncularını tribüne çağırarak moral verdiler.     

Editör: TE Bilisim