Çerkezköy Bakış - Sanatçıların büyük alkış aldığı konseri izlemeye geniş katılım oldu. Konseri; Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Saim Buyruk ve İlyas Kum ile ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra yüzlerce sanatsever izledi.
İtalya’ya kısa bir yolculuk niteliğinde olan konserde, yer yer hüzün, yer yer de neşe hakim olurken, E. di Capua, F.P Tosti , E. De Curtis, R.Falvo, L. Denza, C.A.Bixio, G.Cottrau, R.Leoncavallo, S. Cardillo gibi değerli bestecilerden eserler seslendirildi. Konserde tenorlar; Besnik Ademoğlu, Serkan Bodur, Can Reha Gün, Yoel Keşap ve Muzaffer Soydan’a piyanist Hüseyin Kaya eşlik etti.
“l’te vurria vasa”, “Mattinata”, “Non ti scodar di me”, “Fenesta Che Lucive”, Dicitencello Vuie”, “Tu ca nun chiagne”, “Torna a Surriento”, “Mamma”, “Marechiare”, “O sole mio” gibi parçalar, seyircinin yoğun beğenisini topladı ve finalde sanatçılar ayakta alkışlandı.

SANATÇILARA ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Konserin bitmesiyle birlikte, sanatçılar dakikalarca ayakta alkışlandı. Konserin sonunda protokol tarafından sanatçılara çiçek takdim edildi.

Editör: TE Bilisim