Çerkezköy Bakış - NASA Nem Yapı Malzemeleri Yıldırım Beyazıt Mahallesi Namık Kemal Bulvarı Levent Sokak No:2 adresinde açıldı.
AÇILIŞI YAPILDI
Önceki gün saat 14.00’de düzenlenen açılışa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdür Murat Ogan NASA Nem Yapı Elemanları Yönetim Kurulu Başkanı Saim Akgün ile çok sayıda davetli katıldı.
“GİRİŞİMCİ KENT ÇERKEZKÖY”
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay açılış töreninde yaptığı konuşmada Çerkezköy’ün girişimci kent olduğunu ifade ederek, “İlçemize hayırlı olması temennisinde bulunuyorum. Çerkezköy hızla büyüyen ve nüfus artışı olan bir yer. OSB’si ile on binlerce kişinin çalıştığı, Türkiye’nin üretim merkezi olan bir yer. NASA Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Saim Akgün ile konuşmamızda Çerkezköy’de yeni  bir fabrika açacaklarını söyledi. Bizlerde büyüyen Çerkezköy’de yeni bir fabrika açarak sanayiye katkı sağlayacakları için şimdiden kendilerine teşekkür ediyoruz.” Diye konuştu.



AÇILIŞ YAPILDI
Kaymakam Kubilay’ın konuşması sonrasında açılış kurdelesini Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ile NASA Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Saim Akgün birlikte kesti. Açılış töreni öncesi ve sonrasında davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. NASA Nem Yapı Elemanları Ticaret Sanayi A.Ş’de su arıtma sistemleri, hidrofor, santrifüj pompaları, pompa, dalgıç pompalar, drenaj pompalar, vanalar, brülör, teknik malzemeler, plakalı ısı değiştiriciler, filtre, yakıt sayaçları ile pompaları, hava ve gaz presostatları, doğalgaz multiblokları, gaz regülatörleri, selenoid ventiller, gaz filtreleri, ütü valf ve ventil ile havuz ve ekipman çeşitleri bulunuyor.


Editör: TE Bilisim