Çerkezköy Bakış - Uğur Mumcu Caddesi Köse Sokak üzerindeki Natural 41 Erkek Kuaförü, Masaj ve Sauna’nın açılışına Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, MHP Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Kayır, TSD Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca ve davetliler katıldı.

“HAYIRLI OLSUN”

Açılış töreninde konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Bu yatırımın hem bölgemize hem Çerkezköy'e hayırlı olmasını diliyorum. Helalinden bol bereketli kazançlar diliyorum. İnşallah Mustafa kardeşimiz ikinci şubeyi de Kapaklı'ya açar.

Çerkezköy'e açılışlar için geldiğimde istirham da bulunuyorum. Kapaklı'yı arkada bırakmayalım. Kapaklı nüfusu ve büyüyen yapısı ile böyle işletmelere ihtiyacı var. İşletmenin ise hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

“RANDEVU İLE ÇALIŞIYORUZ”

25 yıldır Çerkezköy'de esnaflık yaptıklarını kaydeden işletme sahibi Mustafa Dülger "Köşe sokakta Naturel 41 Erkek Kuaförü olarak 25 yıldır vatandaşlarımıza hizmet verdik. Hizmet ağımızı genişleterek eski işletmemizin karşısında Naturel 41 Erkek Kuaföre Sauna ve Masaj salonunu açtık.

İşletmemizde sauna, kese, köpük, masaj, kuaför hizmetleri vereceğiz. Her Çarşamba erkekler için manikür ve pedikür işlemleri yapacağız. Randevu ile çalışıyoruz ve pandemi nedeniyle vatandaşlarımıza sauna ve masaj bölümünde tek kişi alıyoruz.

Çerkezköy ve bölge halkına daha iyi hizmet sunabilmek ve sağlıklı bir yaşam için bütün dostlarımızı ve halkımızı yeni açtığımız işletmemize davet ediyoruz" dedi.

Editör: TE Bilisim