Niğde Altunhisar Derneği Yönetimi, ihtiyaç sahibi 30 kişiye ayakkabı yardımında bulundu. Dernek Başkanı Cuma Erce, her yıl ihtiyaç sahibi kişiler için yardım kampanyası düzenlediklerini söyleyerek, “Hem dernek üyelerimize yönelik hem de dernek üyesi olmayan vatandaşlarımıza yönelik faaliyetler düzenliyoruz. Daha çok ihtiyaç sahibi aileye ulaşmak için çalışmamızın kapsamını genişleteceğiz.” dedi.

Çerkezköy Bakış -
Niğde Altunhisar İlçe Belde ve Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ihtiyaç sahibi 30 kişiye ayakkabı yardımında bulundu.

30 KİŞİYİ GİYDİRDİLER

Dernek Başkanı Cuma Erce, faaliyette bulundukları 7 yıl boyunca benzer birçok çalışma yaptıklarını söyleyerek “Dernek Yönetimi olarak her yıl ihtiyaç sahibi ailelere yönelik çalışma yapıyoruz. Bu yıl da ihtiyaç sahibi aileler için bir çalışma başlattık. Çalışmada ihtiyaç sahibi 30 kişi tespit ettik. Dernek Yönetimi olarak tespit edilen 30 kişinin ayakkabı ihtiyacını karşıladık.” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Cuma Erce, çalışmada katkılarından dolayı Yeşilim Kundura’ya teşekkür ederek “İhtiyaç sahibi aileler Yeşilim Kundura’ya gelerek beğendikleri ayakkabıları aldılar. Bu çalışmada ihtiyaç sahibi ailelere katkı sunabildiğimiz ölçüde kendimizi mutlu hissediyoruz. ” diye konuştu.

“YARDIMLAR SÜRECEK”

Yardım çalışmalarını bundan sonraki süreçte de sürdüreceklerini ifade eden Erce şunları söyledi: “Dernek olarak sosyal sorumluluk anlayışı içerisinde hareket ediyoruz. Hem dernek üyelerimize yönelik hem de dernek üyesi olmayan vatandaşlarımıza yönelik faaliyetler düzenliyoruz. Daha çok ihtiyaç sahibi aileye ulaşmak için çalışmamızın kapsamını genişleteceğiz.”
Editör: TE Bilisim