Çerkezköy Bakış-YKS, 18-19 Haziran tarihinde gerçekleşecek. Çerkezköy’de Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) 12 bin 686, Alan Yeterlilik Testi’ne (AYT) 7 bin 743 ve Yabancı Dil Testi’ne (YDT) 566 aday katılacak.


CUMARTESİ VE PAZAR GÜNÜ AÇIK


Sınava girecek olan adayların olası kimlik kayıpları gibi yaşayabilecekleri sorunların çözümü için Çerkezköy İlçe Nüfus Müdürlüğü YKS’ye girecek öğrenciler için fazla mesai yapacak. Bu kapsamda nüfus müdürlüğü 18 Haziran Cumartesi günü 07.00-17.00 saatleri ve 19 Haziran Pazar günü ise 07.00 - 15.30 saatleri arasında açık bulunacak.


2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2022-YKS)'na katılacak adaylar tarafından gerçekleştirilebilecek kimlik kartı müracaatlarına ilişkin değerli kâğıt bedeli tahsilatının; Vergi Dairesi Müdürlüklerince, anlaşmalı bankalar ve https://ivd.gib.gov.tr internet adresi üzerinden yapılamaması halinde, değerli kâğıt bedeli tahsilatı yapılmadan vatandaşların Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı müracaatının alınması sağlanacak olup; başvuru sahibi teslim alacağı geçici kimlik belgesi ile işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Editör: TE Bilisim