Ülkemizin zor bir süreçten geçtiğini kaydeden İlçe Başkanı Öğe “Ne yaparsanız yapın; Başaramayacaksınız, milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalayamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz, bu halka boyunduruk vuramayacaksınız, bin yıldır yürüdüğümüz bu yoldan bizi geri döndüremeyeceksiniz, ülkemizi hedeflerinden vazgeçiremeyeceksiniz.” dedi.

Çerkezköy Bakış -
İstanbul Beşiktaş’taki Vodafone Arena Stadı yakınında maç sonrası bir aracın patlatılması ve aynı dakikalarda bir canlı bombanın da kendini havaya uçurmasıyla gerçekleşen terör saldırısı nedeniyle AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe basın açıklaması düzenledi.

“HAİNLER İŞ BAŞINDA”

Binlerce yıllık tarihi kahramanlıklarla dolu coğrafyamızın zorlu bir süreçten geçtiğini söyleyen İlçe Başkanı Öğe “İçerde ve dışarda devletimizin bekasını, ülkemizin birliğini istemeyenler işbirlikçileriyle birlikte hain saldırılarla Türkiye’yi kaosa sürükleme gayretindeler. 15 Temmuz’da bu milleti, milletin silahlarıyla haince durdurmaya çalışanlar; birlik ve beraberlik içindeki milletimizce akamete uğrayınca; finansal dalgalanmalarla milletimize diz çöktürmeye çalıştılar. Şimdi de hain terör saldırısıyla kanlı emellerini gerçekleştirmek istediler.

“KARDEŞLİĞİMİZİ DAİM EDECEĞİZ”

Yüreğimiz yanıyor ancak acımızı yüreğimize gömeceğiz.  Birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim edeceğiz.  Hayata, huzura, mutluluğa pusu kuran katiller devlet ve milletimizin bütünlüğüne halel getiremeyecekler, Türkiye'yi demokrasi ve hukuk yolundan çeviremeyeceklerdir.” diye konuştu.

“MİLLETİMİZİ BÖLEMEYECEKSİNİZ”

İlçe Başkanı Öğe, ‘Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde yükselmeye devam edeceğiz.’ diyerek şöyle devam etti: “Ne yaparsanız yapın; Başaramayacaksınız, milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalayamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz, bu halka boyunduruk vuramayacaksınız, bin yıldır yürüdüğümüz bu yoldan bizi geri döndüremeyeceksiniz, ülkemizi hedeflerinden vazgeçiremeyeceksiniz.

“AKITTIKLARI KANDA BOĞULACAKLAR”

Ülkemizi bölmek için her türlü kötülüğü yapan bu hain terörü, akıttığı kanda boğacağız. Hiçbir hain ve fitne odağı, Türkiye Cumhuriyeti’ni bölemeyecektir. Hainlerin tuzaklarını boşa çıkaracağız. Milletimiz birlik ve dirlik içinde kenetlenerek bu hain planı bozacaktır. Bu aziz millet polisi ve emniyet güçleri ile birlikte kol kola vatanın bekasını temin edecektir. Acımız büyüktür ama bu büyük acıyı da milletçe daha çok bütünleşerek ve kenetlenerek aşacağız.”

“MUTLAKA BERTARAF EDİLECEKLERDİR”

Hain şer odaklarına mutlaka cevabının verileceğini kaydeden Öğe şunları kaydetti: “Türkiye Cumhuriyeti Devleti, ülkesi ve milleti ile hainlikte sınır tanımayan ve kandan beslenen şer odaklarına gereken cevabı mutlaka verecek ve hainler akıttıkları kanda boğulacaklardır. İnsanlıktan nasibini alamamış soysuzlar, Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet güçlerimiz tarafından mutlaka bertaraf edilecektir. İçerde ve dışarda işbirlikçileriyle karanlık eylemlere buluşanlar, taşeronlar ve terör patronları bilsinler ki; 2023 hedeflerimize ulaşma konusundaki kararlılığımız, karşılaştığımız her badireden sonra daha da perçinlenmiştir.

“BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”

Hain emellerine ulaşmak için her yolu mubah sayan şer odakları bu kez de toplumun sinir ucuna dokunarak infial oluşturma arzusuyla menfur bir saldırı gerçekleştirdiler. Fakat bu milletin sağduyusunun çok şeylere galip geldiğini unuttular. Milletçe birlik ve beraberlik içinde yol almaya devam edeceğiz. Onun için 'tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' diyoruz. 'Böyle yürüyeceğiz' diyoruz.

“KANLARI YERDE KALMAYACAKTIR”

Bunlar sanıyorlar ki her saldırıda biz biraz daha zayıflıyoruz. Hayır, tam aksine her saldırıda biz daha güçleniyoruz. Tam tersine bir oluyoruz, iri oluyoruz, diri oluyoruz, kardeş oluyoruz, hep birlikte Türkiye oluyoruz. Aziz milletimize şimdiden büyük sabır ve metanet diliyorum. Aziz şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır. Yaralılarımıza şifa diliyorum. Hayata kasteden katiller ve kendi bedenlerini de imha eden o aşağılık ruhları ölüme gönderen odaklar da hak ettikleri cevabı alacaklardır. İstanbul’daki bu hain saldırıda şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet dilerken, onların geride bıraktığı ailelere ve yüce Türk Milletine başsağlığı diliyor, kahpe saldırıda yaralanan kardeşlerimize acil şifalar diliyorum.”
Editör: TE Bilisim