• Muhabir: M. Akif Aldoğan-Uğur Arslan
Çerkezköy Bakış - AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe son nöbette Çerkezköylülere teşekkür etti.
ŞEHİTLİĞE GİDİLDİ
Binlerce Çerkezköylü vatandaş Cumhuriyet Meydanından  İstasyon Mezarlığı’na dev Türk Bayrağı eşliğinde yürüdü. Şehitlikte okunan Yasin-i Şerifler ve duaların ardından binlerce Çerkezköylü vatandaş dualar etti. Çerkezköy’ün şehitlerini mezarları başında ziyaret eden Çerkezköylüler daha sonra yeniden Cumhuriyet Meydanına yürüdü.

“HEPİNİZE HELAL OLSUN”
Demokrasi nöbetinin Çerkezköy’de ki son gecesinde Çerkezköy Şehitliği’ne yürüyen binlerce Çerkezköylü vatandaş daha sonra yeniden Cumhuriyet Meydanında bir araya geldi.
Vatandaşlara son kez teşekkür konuşması yapan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe şunları söyledi: Değerli Çerkezköylüler, bize bir talimat gelmezse bu gece son gecemiz. Şehitlerimizle buluştuk ve onlarla bir araya geldik. Onlar bizlerle beraberdi. Rabbim Kuran-ı Kerimde şehitlere ölü demeyin diyor. Hepinizin ayaklarına, yüreğine sağlık.  Annelerimize, amcalarımıza, çocuklarımıza, gençlerimize hepinize helal olsun.

“TEK TALİMATA SOKAKLARA İNERİZ”
Öğe konuşmasının devamında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tek bir talimatı ile yeniden sokaklara inebileceklerini de ifade ederek, “81 İl’de yarın miting yaparak demokrasi nöbetlerimizi taçlandıracağız. Biz dersimizi aldık, tatbikatımızı yaptık. Tabiri caizse kısa dönem askerlik yaptık. Bu millet tek bir talimatla yeniden sokaklara, meydanlara çıkar.” şeklinde konuştu.

“NASİPTEN ÖTESİ YOK”
Öğe son olarak demokrasi ve vatan nöbetinin nasip işi olduğunu söyledi. Başkan Abdullah Öğe, “Her şey nasip işidir. Nasip olmazsa insan dayak bile yemez. İşte bu meydanlarda olmakta nasip işidir.  Bu topluluktan, şehitlikten bir şeyler alması içinde insanın nasibi olması lazım. Buradaki her vatandaşımız bu rahmetten, bereketten nasibi aldı. Burada olmakta nasip, yüreği vatan için atmakta nasip. Biz bu topluluğa değer katmayız, aksine sizlerden değer toplarız. Biz bu millete paspas olur, hizmetkar davranırız. Bunu anlamayanlar bir daha düşünsünler. Bu meydandan nasiplenmeyenler düşünsün. Burada verdiğiniz her emek için, her nefes için hepinizden Allah razı olsun.” dedi.











Editör: TE Bilisim