Çerkezköy Bakış - 4 yıl başarı ile sürdürdüğü AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevinden 27. Dönem milletvekilliği aday adaylığı için istifa eden ve ardından milletvekili adayı gösterilen Abdullah Öğe, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekilliği seçimleri için saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını sürdüren Öğe Çerkezköy’de Fevzi Paşa Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Çerkezköy İlçe Başkan vekili Ercan Tanışık ve partililer ile saha çalışmalarını sürdüren Öğe, Ordulular ve Vezirköprü Karanarlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneklerini ziyaret etti.

SÜLEYMANPAŞA’DA ESNAF VE VATANDAŞLARDAN DESTEK İSTEDİ


Çalışmalarına Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa’da devam eden AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayı Abdullah Öğe ilk olarak Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve İl yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’nda bir araya geldi. Öğe ardından beraberindeki partililer ile birlikte Yeni Sanayi sitesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Tugay Caddesi’nde de çalışmalarını sürdüren Öğe esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek desteklerini istedi.

“DAVAMIZIN PEŞİNDE DERDİMİZİ VATANDAŞLARIMIZA ANLATMAYA GAYRET EDİYORUZ”


Seçimlere 4 gün kaldığını ve sıkmadık el bırakmamak için hızla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayı Abdullah Öğe, “Tekirdağ’ımızın 11 ilçesinde tüm vatandaşlarımız ile bir arada olmaya devam ediyoruz. Esnafımız ile sivil toplum kuruluşlarımız ile bir araya gelerek sorunlarını dinleyip taleplerini not alıyoruz. Davamızın peşinde, derdimizi vatandaşlarımıza anlatmaya gayret gösteriyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan yapmak, mecliste çoğunluğu sağlamak ve ülkemizdeki istikrar ortamının sürmesi için vatandaşlarımızdan destek istiyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim