Çerkezköy Bakış - AK Parti’de 16 Kasım tarihinde Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru süreci tamamlanmıştı. İl ve ilçe başkanları için ise bu süre 30 Kasım olarak belirlenmişti. Bu sürenin son gününde AK Parti’de ismi belediye başkan adaylığı için geçen Öğe, yaklaşık 4,5 yıldır sürdürdüğü ilçe başkanlığı görevinden istifa etti ve adaylık başvurusunu yaptı.

ÇERKEZKÖY’E BORCUMUZ VAR

Belediye Başkanlığı aday adaylığı için istifa ettiğini açıklayan Öğe, “Çerkezköy sevdalısı olan birisiyim. Çerkezköy’e borcumuz var demiştik. Bu borcu ödemek için aday adayıyım. Takdir Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ındır.” dedi. 

Görevde bulunduğu süre içinde biri referandum olmak üzere 3 seçim geçiren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, ekip arkadaşları ve partililer ile birlikte AK Parti’nin oy oranını ilçede büyük ölçüde artmasına katkı sağladı. 24 Haziran seçimlerinde partisi tarafından 6. sıra milletvekili adayı gösterilen Öğe, bu süre içinde 1. sıra adayıymış gibi Tekirdağ’ın 11 ilçesini gezerek vatandaşlarla bir araya gelmiş ve gece-gündüz demeden çalışmıştı. 

Genç yaşına rağmen ticaret hayatında büyük başarılara imza atan Öğe, ilçe başkanı olarak görev yaptığı yaklaşık 4,5 yıllık süre içinde FETÖ’nün 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında dimdik ayakta durarak hemen sokağa çıkmış ve 30 gün süren demokrasi nöbetlerinin tamamına katılarak vatandaşın büyük takdirini toplamıştı. 

ÖĞE KİMDİR?

Öğe, 5 Temmuz 1978 tarihinde Çerkezköy’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Çerkezköy’de tamamlayan Öğe, Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünden mezun olduktan sonra İstanbul Aydın Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uluslararası İktisat bölümünde Yüksük Lisans yaptı. Şuan Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat bölümünde doktorasını yapıyor. Üniversite yıllarında Milli Gençlik Vakfı fakülte temsilciliği görevinde bulunan Öğe, eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı ve tekstil ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren aile şirketinde yöneticilik yapmaya başladı. 2014 yılından bu yana sadece milletvekilliği adaylık süreci hariç 4 yıl süreyle Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Öğe, evli ve 3 çocuk babasıdır.
 

Editör: TE Bilisim