AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı dün Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığına yeni seçilen Eyüp Sözdinler’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.Ziyarette konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Organize Sanayi Bölgesinin Çerkezköy’ün guru olduğunu ifade ederek, eski Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu ve ekibine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Çerkezköy Bakış -
AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı ÇOSB Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

İL BAŞKANIDA KATILDI


Dün saat 12:30’da düzenlenen ziyaret programına AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay ve Yönetim Kurulu katıldı.

SÖZDİNLER İLE BİR ARAYA GELDİLER


Yapılan ziyarette Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur AK Partili heyeti karşıladı.

“SAHAYA İNDİK ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”


Ziyarette ilk olarak AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Abdullah Öğe konuştu. Başkan Öğe, Eyüp Sözdinler ve ekibine yeni görevlerinde başarılar dileyerek, “Organize Sanayi Bölgesi Çerkezköy’ümüzün gururudur. Eski yönetim kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu beyefendiye verdiği hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bizde parti olarak sahaya indik ve önümüzdeki Genel seçimlerin hazırlıklarını yapıyoruz. 13 Yıllık AK Parti iktidarında ilk kez Tekirdağ’da Çerkezköy’den iki aday gösterildi. Bu Çerkezköy’ümüzün başarısıdır. Bugün bizlere Milletvekili Adaylarımız Ahmet Üzgün ve Ayşe Doğan eşlik etti. Hem sizlere hayırlı olsun ziyareti hem de seçim öncesi tanışma babında görüşmek adına. Yeniden sizi ve yönetim kurulu ekibinizi tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ


Ziyaretlerinden dolayı AK Parti’li ekibe teşekkür eden Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, “Nazik ziyaretiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sayın Milletvekili adaylarımıza da çıktıkları yarışta başarılar diliyorum.” dedi.



“ÇOSB TÜRKİYE’DE ÖRNEK”


Ziyaretin ilerleyen bölümlerinde AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay söz aldı. Akçay, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinin Türkiye’de ki konumu ve önemini itibariyle örnek bir sanayi kuruluşunu olduğunu dile getirdi. Akçay sonrasında konuşmasına şöyle devam etti, “En eski ve alt yapısı büyük oranda tamamlanmış bir Sanayi Bölgesi. Trakya’da sanayi yapılaşmasını il başlatan yer olarak ta anılan bir Sanayi kuruluşumuz. Bundan sonra bizim hükümetimizin aldığı kararla Ergene ıslah planı çerçevesinde diğer Organize Sanayi Bölgelerinin yaratmış olduğu bir takım sıkıntıları ortadan kaldırmak adına bölgeyi bir üst seviyeye çıkaracak yatırımlarla devam edecek. Bu gelişmelerde malum siyasi ve ekonomik istikrar gerektiriyor, biz de bu süre zarfında bir çok ekonomik yatırımı gerçekleştirdik. Bu yatırımlar Hem dışarıda ki, hem de içeride ki sanayici erbabını önünü daha iyi göreceği planlarıyla da bağlantılı. Bu süreç inşallah devam edecek ve hedeflediğimiz 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine inşallah hayırlı olacak.” şeklinde konuştu.

“TEKİRDAĞ VE SİZLER İÇİN YOLA ÇIKTIM”


Ziyarette bir diğer konuşmayı AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ayşe Doğan yaptı. Doğan, “Bu yola çıkmamızdaki en önemli sebeplerden biri bulunduğumuz konumun ekonomik ve kültürel durumudur. Hepsinden önemlisi de Tekirdağ ve sizler için yola çıkmış olmamdır. Sanayicinin siyasetle pek işi olmaz biliyorum fakat sanayici ekonomiyi iyi yönetenin yanında olmalıdır.” şeklinde konuştu.

“İKİLİ EĞİTİM DEZAVANTAJ”


Ayşe Doğan’ın ardından söz alan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ahmet Üzgün, eğitim alanında ikili öğrenimin dezavantajlarından bahsetti. Üzgün konuşmasının devamında, “Eğitimci olarak kuruluşunuzun çok desteğini gördük. Şuanda yapımı devam eden ve bitme aşamasında olan bir okul yaptırdınız. Çerkezköy sürekli göç alan bir yer ve okullar yeterli olmuyor. Eğitim camiasının taleplerini sürekli dinliyoruz. Ayrıca Çerkezköy’de ayrılmış bir kampus alanı var, sizin gibi güçlü kuruluşlarının önderlik yapmasını istiyoruz. Sahada olduğumuz için vatandaşın sıkıntılarını yakından takip ediyoruz. Şuan için talepler sadece okul üzerine yoğunlaşmış. Hem Kapaklı’da hem de Çerkezköy’de tekli eğitim için okul sayımızı arttırmalıyız. Bunun içinde devletin yanı sıra sizin gibi güçlü kuruluşların maddi ve manevi desteğine ihtiyaç var.” şeklinde konuştu.

“PROJELERİMİZ VAR”


AK Partili Tekirdağ Milletvekili Ahmet Üzgün’ün konuşmalarının üzerine konuşan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler , “Bizler Eğitim Kampüsü projesini başından beri çok yakından takip ediyoruz. Girişimlerimiz oldu temel atmak için.
Bunun dışında üniversite projemiz var inşallah eğitim alanında katkımız olacaktır.” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim