Çerkezköy Bakış - AK Parti İlçe Başkanlığı İstasyon Mahallesi Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirdi. Burada konuşan İlçe Başkanı Abdullah Öğe “Hedefimiz Nisan ayında yapılması planlanan Anayasa Referandumunda Çerkezköy olarak Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy oranına ulaşmaktır” dedi.
İstasyon Mahallesi Danışma Meclisi Toplantısı dün İlçe Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Erdoğan, Belediye Meclis üyelerinden Melek Şen, Nurettin Yekeler, Dilaver Burak, Ahmet Çetin, Veliköy eski Belediye Başkanı Hanifi Belindir, İlçe yönetim kurulu üyeleri ve İstasyon Mahallesi Başkanı Çetin Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda ilk olarak İstasyon Mahalle Başkanı Çetin Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri Savaş Durmuş, Ali Demir, Ahmet Bozlak, Sercan Nalbant, Kadir Aydın, Selim Taze, Güngör Çamlı partililere tanıtıldı.
Program İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Erdoğan’ın yaptığı konuşma ile devam etti. Erdoğan, partililere yeni anayasayla ilgili bilgi verdi.



“TOPLANTILARA HIZ VERECEĞİZ”
İstasyon Mahallesindeki çalışmalarından dolayı başkan ve yönetim üyelerine teşekkür eden İlçe Başkanı Abdullah Öğe ise referanduma kadar mahalle danışma meclis toplantılarına hız vereceklerini ifade etti. Öğe, “Geçen ay Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizde geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirmiştik. Milletvekillerimiz Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan ile birlikte Çorlu, Tekirdağ ve Hayrabolu bölgelerinde bir dizi programda olduklarından bugün aramızda olamadılar.” diye konuştu.
“AK PARTİ’NİN DEĞİL TÜRKİYE’NİN MESELESİDİR”
Başkanlık ve yeni anayasa ile ilgili fikirlerini ifade eden Öğe “Başkanlık ve yeni anayasa meselesi sadece AK Parti’nin değil Türkiye’nin meselesidir. Bu konu sadece Ak Parti’nin insanlara anlatması gereken bir mesele değildir. Ancak şu anki durumda başkanlık sistemini ve yeni anayasayı halka anlatmak Ak Parti’nin görevi haline gelmiştir. Bu mesuliyeti gururla ve onurla taşıyoruz.” diye konuştu.



BATIYA YOL GÖSTERECEK ÜLKE TÜRKİYE’DİR
Geniş ve dar çerçeveden meseleyi iki şekilde ele alan İlçe Başkanı Abdullah Öğe “Yeni anayasaya ve başkanlığa neden ihtiyacımız olduğunu iki başlık altında özetlemek istiyorum. Geniş çerçeveden meseleye bakacak olursak yeni bir dünya düzeni kuruluyor.  Bu sistemde Batıya yol gösterecek Doğu’ya da önderlik edecek olan ülke Türkiye’dir. Bu 30 yıl öncesinin kullanma kılavuzu ile değil yeni başkanlık ve yeni anayasa sistemiyle mümkün olacaktır. “ dedi.
“ÇERKEZKÖY’Ü HAK ETTİĞİ OY ORANINA KAVUŞTURACAĞIZ”
Öğe, sözlerini şöyle sürdürdü; “Dar çerçevede ise meseleyi kendi hanemizde, mahallemizde, semtimizde iyi anlamalı ve iyi anlatabilmeliyiz. Başkanlık ve yeni anayasa sistemini herkes elinden geldiği kadar öğrenmeli ve etrafına anlatmalıdır. Dişimizi tırnağımıza takıp çalışarak seçim günü de sandıklarımıza namusumuz gibi sahip çıkarak elimizden gelen gayreti göstermeliyiz” dedi. Çerkezköy’ü hak ettiği oy oranına kavuşturacaklarını ifade eden Öğe, “Hedefimiz Nisan ayında yapılması planlanan anayasa referandumunda Çerkezköy olarak Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy oranına ulaşmaktır” dedi.
ROZETLERİ TAKILDI
İlçe Başkanı Abdullah Öğe konuşmasının ardından İstasyon mahallesinde partiye üye olan 120 kişi için seçilen 5 kişiye parti rozetlerini taktı.
Editör: TE Bilisim