Çerkezköy Bakış - AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Tekirdağ Milletvekili adayı olan Abdullah Öğe, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27.dönem milletvekilliği seçimleri için saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Öğe ilk olarak Hayrabolu İlçe Başkanı Egemen Türkay Güven’i ziyaret etti. Yapılan istişarenin ardından Öğe, beraberindeki ilçe başkanı Güven, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nahide Doğan ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle beraber Hal Çarşısını ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelen Öğe, 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

ŞARKÖY’DE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ


Öğe, seçim çalışmalarına daha sonra Marmara’nın incisi Şarköy ilçesinde devam etti. İlçe Başkanı Engin Sadunoğlu’nu ziyaret eden Öğe, daha sonra partililerle birlikte esnaf ve vatandaşlar ile kiraz, üzüm ve zeytin üreten vatandaşlarla bir araya geldi.
öğe, seçim çalışmalarını çok yoğun gezdiğini ve bütün ilçeleri gezmeyi sürdürdüğünü belirterek, “Ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımızdan çok yoğun ilgi görüyoruz. Bu ilgi de bizleri memnun ediyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan yapmak ve mecliste çoğunluğu sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçe ilçe, sokak sokak saha çalışmalarımız devam ediyor. Davamızın peşinde, derdimizi vatandaşlarımıza anlatmaya gayret gösteriyoruz. Çalmadık kapı bırakmayarak vatandaşlarımızın gönüllerine girmeye devam edeceğiz.” dedi.

Editör: TE Bilisim