Çerkezköy Bakış - 27. Dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Abdullah Öğe, teşekkür ziyaretleri kapsamında AK Parti Şarköy İlçe Başkanı Engin Sadunoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyarette bulundu. Öğe, Şarköy’de seçim süreci boyunca büyük bir özveri ile çalışan Başkan Sadunoğlu ve yönetimine teşekkür etti. Özellikle Şarköy’de artan AK Parti oylarından mutlu olduğu ifade eden Öğe, “Burada seçim çalışmalarımız esnasında vatandaşların teveccühünü görmüştük. İlçe Başkanımız ve ekibi gerçekten çok iyi bir performans gösterdi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

VATANDAŞ BELEDİYEYİ İSTİYOR


AK Parti Şarköy İlçe Başkanı Engin Sadunoğlu da, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, kendilerini ilk olarak Abdullah Öğe’nin ziyaret ettiğini vurguladı. Öğe ile beraber çok iyi bir çalışma programı yaptıklarını ifade eden Sadunoğlu, yerel yönetimlerin eksikliklerini seçim çalışması sırasında karşılarına çok çıktıklarını söyledi. Vatandaşların AK Belediyeciliği istediğini ifade eden Sadunoğlu, yerel seçimlerde de başarılı olmak için aynı şekilde çalışacaklarını kaydetti.

İKİNCİ DURAK MALKARA


Abdullah Öğe, Şarköy’ün ardından AK Parti Malkara İlçe Teşkilatına da bir ziyaret gerçekleştirdi. Öğe burada Malkara İlçe SKM Başkanı Recep Şenol ile bir araya gelerek Malkara Teşkilatına seçimlerde gösterdikleri özverili çalışmadan dolayı teşekkür etti. Öğe, Malkara’daki seçim çalışmalarında da vatandaşların her serzenişlerinde yerel yönetimler olduğunu ifade ederek, Tekirdağ’daki belediyelerin AK Belediyecilik ile tanışma vakti geldiğine vurgu yaptı.

ŞENOL: ÇOK MUTLU OLDUK


Abdullah Öğe’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Malkara İlçe SKM Başkanı Recep Şenol, Malkara’da AK Parti oylarında ciddi bir artış olduğunu kaydetti. Malkara’nın köylerindeki çiftçilerin devletin sunduğu avantajlardan dolayı hükümete ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teveccüh gösterdiğini de kaydeden Şenol, yapılacak olan yerel seçimlerde Malkara ilçesini AK Parti belediyeciliğine teslim edeceklerini kaydetti.
Öğe, Tekirdağ’daki tüm teşkilatları ziyaret edeceğini ifade etti.

Editör: TE Bilisim