Çerkezköy Bakış - Yaklaşık 4 yıl başarıyla sürdürdüğü AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevinden 27. Dönem milletvekilliği aday adaylığı için istifa eden ve ardından milletvekili adayı gösterilen Abdullah Öğe, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekilliği seçimleri için saha çalışmalarına doğup büyüdüğü Çerkezköy’de devam ediyor.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Abdullah Öğe, Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Tanışık ve partililer İstasyon Mahallesi Çaylak Sokağı ziyaret etti. Burada Öğe’ye vatandaşlar sevgi gösterilerdi bulundu.  Öğe, burada yaptığı konuşmada CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi’nden oluşan ‘Millet İtftifakı’nı eleştirerek, “HDP’nin hapishanedeki Cumhurbaşkanı adayını gidip ziyaret eden bunlar. Kılıçdaroğlu’nun kendisi neden aday olmadı. Biz Afrin’e girdiğimizde “Ne işimiz var orada” dedi. Kendi ülkesini Avrupa’ya şikâyet eden de bunlar. Millet ittifakının adında millet var sadece. Ama milletten çok uzaklar. Bizim milletimiz son derece vakurlu ve dik duruşunu gösterecektir. Sandıkta, terör örgütü ile ittifak yapanlara en güzel cevabı verecektir bundan şüphem yok.” dedi.


AK PARTİ’YE OY ÇIKAN MAHALLELERE HİZMETİ GETİRMİYORLAR”


Burada sokak sakinleri Öğe’ye yerel yönetimleri şikâyet etti. 24 Haziran seçimlerinden sonra yerel seçimin olduğunu belirten Öğe, “Geçenlerde seçim arabamız ile de geldik gördük buraları. AK Parti’ye oy çıkan mahallelere hizmeti getirmiyorlar. Çerkezköy, Atatürk Caddesi ve Özcan Sokaktan, Cumhuriyet Mahallesi’nden ibaret değil. Su paralarının durumunu biliyorsunuz. Buradaki vatandaşlarımız çöp konteynerleri istediler ama bir türlü getirmediler. Sonra o konteynerler nerede çıkıyor; Başkan Yardımcısının kendi köyünde. Belediye buraya 1 çivi bile çakmamış. Göz boyamaktan başka bir hizmet yok. İnşallah 30 Mart 2019’da Belediyeyi de alacağız ve layık olduğunuz hizmeti biz yapacağız. “ ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim