Çerkezköy Bakış - Özel Gülerçin Koleji’nde ilkokulların ardından ortaokullar arasında da bilgi yarışması düzenlendi. Heyecanlı ve çekişmeli geçen yarışmada beşinci sınıflarda Oğuz Kaan grubu, altıncı sınıflarda Kİ-OK grubu, yedinci sınıflarda Pisagor grubu ve sekizinci sınıflarda 8-B sınıfı kendi kademelerinde birinci olarak finale katılmaya hak kazandı.
Final grupları her grupta her kademeden öğrenci bulunacak şekilde oluşturuldu. Alparslan Grubu Eylül Öztürk, Ece Şen, Burak Karaoğlu, Mustafa Kağan Abat, Kerem Bahadır Keresteci’den oluşurken, Nene Hatun grubu Elif Ordukaya, Hamza Aras, Zeyneb Arıkan, Hasan Uçan, Çağlar Gündüz’den oluştu. Kanuni Sultan Süleyman grubu Ensar Yılmaz, Samet Ege Sağcan, Beray Kılıç, Alperen Soytürk ve Başak Su Çapkan’dan oluşurken, yarışmadaki son grup olan Ali Kuşçu grubu ise Barış Baykal, Mehmet Emir Çavdar, Gülnihal Akkaya, İnci Deniz Ak, Beren Koluaçık’tan oluştu. Son soruya kadar kıyasıya rekabetin olduğu yarışmanın kazananı Kanuni Sultan Süleyman grubu oldu.

“TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLUYOR, BAŞARILAR DİLİYORUZ”

Yarışmayla ilgili okul yönetiminden yapılan açıklamada, “Son derece heyecanlı, çekişmeli ve bir o kadar da eğlenceli geçen bilgi yarışmalarımızın ilk aşamasının ardından final etabımızda son soruya kadar başa baş mücadele içinde geçti. Final yarışmamızı Kanuni Sultan Süleyman grubu öğrencileri kazandı. Başta kazanan grubumuz olmak üzere yarışan tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılar diliyoruz. Yarışmada emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.” denildi.

Editör: TE Bilisim