Pakize Narin Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan 55 kişilik dev koro Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda düzenlenen konserde dinleyenlerin karşısına çıktı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde öğrencilerin performansı ayakta alkışlandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde Pakize Narin Anadolu Lisesi öğrencileri başarılı performanslarıyla göz doldurdu.

KONSER DÜZENLENDİ


Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda önceki akşam saat 20.30’da düzenlenen konseri İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Yusuf Hayri ile İrfan Danışmaz, Pakize Narin Anadolu Lisesi Müdürü Veysel Doğruyol, Müdür Yardımcıları, okul öğretmenleri, Okul Aile Birliği Yönetimi, öğrenci velileri, öğrenciler ile çok sayıda davetli katıldı.

BEĞENİ TOPLADILAR


19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde Pakize Narin Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan 55 kişilik koro seslendirdiği eserlerle büyük beğeni topladı. ‘Her Renkten Şarkılarla’ temasıyla düzenlenen konserde öğrenciler solo performanslarıyla da göz doldurdu.

DOĞRUYOL TEŞEKKÜR ETTİ


Pakize Narin Anadolu Lisesi Okul Müdürü Veysel Doğruyol, katkılarından dolayı Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’a ayrıca koro şefi Müzik Öğretmeni Sevcan Uzun’a, Edebiyat Öğretmeni Pınar Aktaş’a, İlknur Kırdar ile tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.
Editör: TE Bilisim