24 Kasım Öğretmenler Günü tüm yurtta olduğu gibi Kapaklı’da da çeşitli törenler ile kutlanacak. Kapaklı Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayacak program Vatan Düğün Salonu’nda devam edecek. Programda adaylıkları kaldırılan öğretmenler yemin edecek.

Çerkezköy Bakış -
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Kapaklı’da düzenlenecek program belli oldu.
BUGÜN DÜZENLENECEK
Tören bugün saat 09.00'da Kapaklı Cumhuriyet Meydanı'nda toplanılması ile başlayacak. Törene a 09.30'da Anıta Çelenk Sunumu, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam edilecek. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek olan törenin ardından kutlamalar 10.30'da Vatan Düğün Salonu'nda devam edecek. Buradaki tören de saygı duruşunda bulunulması akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak. Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant'ın ve Kapaklı'nın en genç öğretmeni Sevgi Dilber'in konuşmaları ile devam edecek.



YEMİN TÖRENİ İLE SON BULACAK
Tören daha sonra Liselerarası Kompozisyon Yarışması birincisinin kompozisyonu okuması, emekli öğretmen Sabret Arıcı'nın konuşması, Ortaokullar arası şiir yarışması birincisinin şiirini okuması, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle okullarda yapılan şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında birinci olan öğrencilerin ödüllendirilmesi, 'Gönüllü Öğretmen' adlı skecin sergilenmesi, slayt gösterileri ile devam edecek. Programın sonunda ise adaylıkları kaldırılan öğretmenlerin yemin töreni yapılacak.
Editör: TE Bilisim